My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

To Skærtorsdagsbrag venter på Empire Stadium

Empire Stadium klar til årets første kamp // Foto: Lindy Wiis

11. april 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Skærtorsdag byder på et formodet topopgør i Serie 2, når F.f.I. tørner sammen med nedrykkerne og én af de formodede oprykningsfavoritter fra Østervrå. Her venter der uden tvivl F.f.I.´erne en hård dyst på Empire Stadium. 

Klub 60 med Orla Thomsen i spidsen har været igang over vinteren, og mens vi venter på nye bandereklamer, er der blevet installeret en ny måltavle på den oprindelige plads i hjørnet på modsatte langside af tribunen. Læg dertil at Nordjyske Bank og Kanal Frederikshavn er klar med den første Nordjyske Bank Liga-kamp med F.f.I. som deltager, må få frederikshavnerne på stadion for at skyde påsken ordentligt i gang. Her vil der, foruden de sædvanlige præmier på kampprogrammet og på målaktierne, være mulighed for at vinde vingevinster fra Nordjyske Bank, såfremt man gætter det korrekte resultat. Derudover vil Kanal Frederikshavn kåre Kampens Spiller, og udover denne erkendtlighed vil banens bedste modtage et bevis for sin store indsats i kampen. Derudover vil der også være mulighed for et vinde et gavekort med en værdi på 400 kroner fra F.f.I.´s tøjleverandør, Diadora. Kort sagt, så er der altså en sand gevinstregn denne Skærtorsdag.

Udover dette venter der en yderst interessant dyst på grønsværen når to af de formodede bedste mandskaber krydser klinger. Serie 1-nedrykkerne fra Østervrå gæster Empire Stadium, og Jesper Ahrens Nielsens mandskab har lagt godt fra land i Serie 2. ØVI-mandskabet indledte sæsonen med en 3-1-sejr på udebane mod Hjørring AIK Frem, og det blev fulgt op med en 4-0-sejr i egen hule mod IF Skjolds Sæbys oprykkerne. For gæsternes Jonas Høgh Sørensen er der gensyn med sin gamle hjemmebane, idet han i to omgange har tørnet ud for F.f.I., og han må siges at være en af de stærkeste spillere i rækken.

F.f.I. spillede sejrede i sin første kamp mod HI lørdag, og trods vanskeligheder spillemæssigt, leverede Christian Kærsgaard og Michael Jakobsens tropper stor fight og moral, navnlig efter pausen, da 0-1 blev vendt til en 2-1-sejr i den sidste del af anden halvleg. Debutanten Daniel Overlade bragte balance i regnskabet, inden Mads Møller slog sejren fast i slutfasen. Nogen køn kamp blev det aldrig, men ikke desto mindre lover det godt med en tre point i første kamp, når den bliver kørt hjem på fight, moral og vilje. Vi håber dog, at banen er bedre end hvad tilfældet var på Landlyst, så gutterne kan få gang i det gode spil. Dermed ikke sagt at krigerinstinktet ikke skal videreføres til denne kamp.

Til Skærtorsdagsbraget er der givetvis mulighed for at se fire debutanter og et enkelt comeback i F.f.I.-trøjen. Der er således mulighed for hjemmebanedebut til Duncan Samuel Wamala, Sumaidi Uria samt brødrene Daniel og Tobias Overlade, mens Nikolaj Stisen efter fire år i Jerslev/Sterup gør comeback i den rød/sorte trøje. Skulle det ikke være nok til at lokke folk væk fra påskefrokosten, så bliver Jeppe Birklykke hædret for sit 100-kampsjubilæum umiddelbart inden kick-off. Til at varme op med, vil der i de kommende dage blive offentliggjort et skriv på hjemmesiden om Jeppes flotte milepæl.

Vanen tro vil ”Pylle-Leif", Ivan Isaksen og Hassan Madani smide pølser på grillen, som fint kan nydes med en øl eller en vand - alt sammen til yderst fornuftige priser, og afslutningsvis kan vi sige, at de gode tilbud ikke slutter endnu. Umiddelbart efter Serie 2-kampen, klokken 15:00, spiller Serie 4 mod Dybvad, og F.f.I.-mandskabet har lagt flot fra land med to sejre i samme antal kampe. Vi ses til påskefodbold på Empire Stadium.

Serie 2, 3. spillerunde
F.f.I. - Østervrå IF

Skærtorsdag den 13. april kl. 13:00
Empire Stadium

Dommertrio: Søren Hjortholm - Morten Lund Gøgsig og John Jensen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk