My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Træner Jakob Borup har meddelt FFI Fodbold

Til orientering:

 

Træner Jakob Borup har meddelt FFI Fodbold, at han af private årsager takker nej til at forlænge sin ansættelse som træner for FFI Fodbolds førsteholdstrup for 2017.

Bestyrelsen har foretaget en samlet vurdering af mulighederne/situationen og har valgt at ansætte Christian Kærsgaard (cheftræner), Michael Jacobsen (assisterende træner) og Peter Jørgensen (U19-træner) til at forestå træningen for FFI Fodbolds bedste senior- og U19 hold i 2017.

Klubben har i forbindelse med ovenstående ansættelse lagt vægt på, at træner-teamet har et indgående klubkendskab til FFI Fodbold, dels ud fra mange års spillererfaring på klubbens bedste seniorhold, dels flere års erfaring som fodboldtræner i klubben.

Når klubbens nye træner-team får udarbejdet planer for træning og kampafviklingen for sæsonen 2017, bliver der formodentlig behov for, at der knyttes 1-2 trænere mere til afdelingerne.

Christian Kærsgaard funktioner som formand for FFI Fodbold vil i de kommende måneder blive overtaget af andre medlemmer indenfor FFI Fodbolds bestyrelse.

For yderlige oplysninger: Kontakt venligst John Nygaard (2219 1417) eller Steen Jensen (4094 6350).

 

Med venlig hilsen

FFI Fodbold

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk