My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Tre point skal jagtes på Hornevej

Der venter F.f.I.'erne en hård kamp i Aalborg. Borups 14 udvalgte skal i den grad stå sammen // Arkivfoto: Flemming Guldager

14. april 2016
Af: Martin "
Oli?" Pedersen

Det er på sin vis to sårede dyr, der sætter hinanden stævne lørdag eftermiddag på AaB's træningsanlæg på Hornevej. Såvel F.f.I. som værterne er uden sejr indtil videre - der venter, som altid mod AaB, en intens affære.


Små uger er det siden, at F.f.I.-mandskabet måtte forlade kunstgræsset ved Lindholm Høje Stadion med bøjede hoveder i kølvandet på nederlaget på 0-3. Nu er det imidlertid kampweekend igen og hvis kampen mod Nørresundby var vigtig, så skal netop tillægsordet vigtig gradbøjes til en kende højere niveau. Forået skal ganske enkelt skydes igang med point, hvis ikke vi skal igennem en reprise af tidligere halvsæsoner med flossede nerver, negle og så fremdeles.

Mens frederikshavnerne har spillet to kampe har AaB haft en marginalt mere travl forårsindledning med en kamp mere under bæltet. Det har dog endnu ikke fået sat point på kontoen, hvad der er for mange vel er at betegne som en overraskelse. Senest blev det i seneste spillerunde til et relativt stort nederlag på 1-4 til Sulsted. AaB's chance for point, blev ret beset spoleret mod slutningen af første halvleg, da mandskabet nede 0-1 fik en mand sendt tidligt i bad.

Det står bøjet i neon for begge mandskaber: For Carsten Reberholts tropper hedder det tre kampe og nul point - samme pointantal, eller mangel på samme, er også status for Jakob Borups drenge, dog med en kamp mindre spillet. Derfor må agendaen for begge mandskaber være identitisk: Der skal ganske enkelt tre point på kontoen. Det plejer i den grad at være intenst og dramatisk mod AaB'erne og denne lørdag tegner da også sådan ved denne lejlighed. 

Kom
så, gutter!

Serie 1 - 3. spillerunde

AaB (lll) - F.f.I.
Lørdag den 16. april kl 16:00
AaB's Anlæg - Hornevej

Dommertrio: Patrick Wohnberger - Max Kristensen og Denis Mujazinovic

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk