My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Udekamp i Jetsmark fredag aften

20. maj 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I.'erne spiller fredag aften udekamp mod Jetsmarks divsionsereserver. Et eventuelt pointtab i Pandrup, vil gøre det mere end almindeligt svært for de rød/sorte at klare frisag i Serie 1.

Med 2. pinsedags 0-2-nederlag mod Nørresundby, ser det mere end almindeligt svært ud for F.f.I.'erne i Serie 1. Fredag aften gælder det imidlertid noget af en test, når Borups tropper gæster et særdeles stærkt Jetsmark-hold, der indtil videre i foråret blot har lidt et enkelt nederlag, da F.f.I.'s modstander 2. pinsedag, Nørresundby, besjerede de grønblusede med 1-0.

De rød/sorte leverede vel nok foråets bedste indsats i det omvendte opgør sidst i april. Ganske vist sejrede Jetsmark-reserverne med 1-0, men F.f.I. havde bestemt stor ære af kampen og burde også have fået udlignet, da Marcus Grønning i anden halvleg sendte bolden i kassen. Desværre blev der fløjtet for frispark og så kunne gæsterne hente en 1-0-gevinst på Empire Stadium.

F.f.I.-mandskabet har ikke haft det "for svært" - for at sige det på nordjysk - på fremmed græs. De hidtidige udekampe er alle endt med nederlag, men der var dog offensive forbedringer at spore i seneste udekamp. F.f.I.-mandskabet scorede tre mål mod topholdet fra Løgstør. Det var i sidste ende ikke nok. Med det in mente - og at F.f.I. ikke har scoret i fem ud af ni kampe venter der selvsagt en svær kamp. Hvor der er vilje, er der vej.

Kom så, gutter!

Serie 1 - 10. spillerunde
Jetsmark IF (ll) - F.f.I.
Fredag den 20. maj kl. 18:30
Jetsmark Stadion

Dommertrio:
Patrick Wohnberger - Steffen Christensen og Troels Christensen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk