My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Udekamp i Klarup

F.f.I.'erne skal rejse sig efter søndagens skuffende 2-2-kamp mod Skagen

4. maj 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Tre hjemmekampe i træk bliver afløst af to udekampe på to dage. Første test er Kr. Himmelfarts-opgøret mod RKG fra Klarup. De rød/sorte skal rejse sig efter søndagens pointtab mod lokalrivalerne fra Skagen.

Søndagens 2-2-kamp var en bitter pille at sluge. Ikke mindst taget i betragtning, at frederikshavnerne førte 2-0 langt inde i anden halvleg. Skagboerne slog dog igen og hentede et point. Det gjorde ondt. De tre point var dels inden for rækkevidde og derudover var en sejr - og så mod rivalerne - særdeles kærkommen. Sådan gik det ikke og så må F.f.I.'erne rejse sig. Der skal ganske enkelt til at komme nogle point på kontoen.

Det bliver dog sandt for dyden ikke nogen let opgave mod RKG og den tidligere F.f.I.'er Thomas Padfield. Klubbens nye træner, Palle Bo Nielsen og hans grønblusede mandskab har i den grad gjort det godt i den anden halvsæson efter oprykningen. De ni point RKG'erne har samlet, er kommet på baggrund af en solid sæsonstart med to sejre i de første to kampe. Sejrsfesten har dog lagt sig siden anden spillerunde, men det er lykkedes Klarup-mandskabet at hente uafgjorte mod stærke mandskaber som Løgstør og Jetsmark, så det er bestemt et stærkt hold F.f.I.'erne skal op imod denne Kr. Himmelfartsfartsdag.

De rød/sorte havde da også sit besvær mod RKG i det forgangne efterår. Her var der tale om to dramatiske kampe, hvad angik mål og comebacks - navnligt fra de unge frederikshavnere. I Frederikshavn sejrede hjemmeholdet med 3-2 efter at have været bagud med 0-2. Her var det F.f.I.'s Ruben Søltoft look-a-like, Cato Kristensen, der kort før tid afgjorde en underholdende dyst.

Det skortede heller ikke på mål da efterårssæsonen i november i fjor blev lukket ned. F.f.I. lignede et hold der var død og begravet og nede 1-3, men igen sikrede en stærk slutfase point. Mads Møller, Jesper Gasberg og Jeppe Birklykke var F.f.I.'s skarprettere denne råkolde novembereftermiddag på et ganske stemningsfyldt Bixen Arena, som de selv kalder arenaen i Klarup.

Kom så, gutter!

Serie 1 - 7. spillerunde
RKG - F.f.I.
Torsdag den 5. maj kl. 13:00
Bixen Arena (Klarup Stadion)

Dommertrio:
Alex Nielsen - Mikkel Redder og Ole Lund

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk