My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Vigtig Serie 1-kamp afvikles på Fodboldvej

Mathias Vejnø scorede til 1-1 da F.f.I. og Jetsmark senest mødtes i august // Foto: Anette Gasberg

13. oktober 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Atter engang er banen på Empire Stadium ikke klar til kamp, hvorfor lørdagens Serie 1-opgør mod Jetsmarks divisionsreserver er blevet flyttet. Den vigtige kamp spilles med al sandsynlighed på Bane 1 på Fodboldvej.


Til trods for at opgøret altså er blevet flyttet, da banen på Empire Stadium igen synes at være ukampdygtig, kan man ikke komme udenom at Jetsmark-kampen er en vigtig en af slagsen - og det er i og for sig gældende for begge mandskaber. F.f.I.´erne skal selvsagt vinde for at holde nogenlunde trit med Hirtshals, mens de grønblusede fra Pandrup skal forsøge at komme tilbage på sejrssporet.


Jetsmarks divisionsreserver lagde ellers godt fra land i sæsonen og lå længe med i toppen. En række nederlag har pludselig ”sølet” Jetsmark-mandskabet ind i nedrykningsræset, men en eventuel sejr i Frederikshavn lørdag må alt lige betyde at holdet er sikret endnu en halvsæson i Serie 1.

Nok kommer de to mandskaber ind med et vidt forskelligt udgangspunkt, men om ikke andet så har frederikshavnerne det notorisk svært mod de grønne. I fem opgør er det ikke lykkedes at få fuld gevinst mod Jammerbugt FC´s moderklub, men august måneds remis på Jetsmark Stadion var et skridt på vejen. Nu handler det så om at gå hele vejen, så at sige. Hvis takterne fra anden halvleg af Vejgaard-kampen følges op, så bør der alt andet lige være grobund for optimisme.

Serie 1 - 11. spillerunde
F.f.I. - Jetsmark IF

Lørdag den 14. oktober kl. 14:00
Bane 1 - Park Empire (Fodboldvej)

Dommertrio: Andreas Rosander Andersen - Karsten Mikkelsen og Jan Søndergaard Sørensen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk