My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. deltager igen i Vrå-turneringen

Jakob Borup og co. spiller tre opstartskampe i Vrå// Foto: Anette Gasberg

27. juli 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

 

Efter forårets nedrykning er det tid til at få vendt skuden for klubbens førstehold. Torsdag aften går det løs med den første træningskamp frem mod efterårssæsonen. Modstanderen er Serie 1-oprykkerne fra Østervrå.

Mens F.f.I.'erne havde et udfordrende forår i Serie 1, gik det stik modsat for torsdagens modstander i Vrå/Børglums træningsturnering. Østervrå rykkede ganske sikkert op i Serie 1, og har altså således overhalet frederikshavnerne på "rangstien". Der venter Jakob Borups tropper en interessant test på kunstgræsset ved Idrætcenter Vendsyssel i Vrå - et sted de rød/sorte i den grad er bekendt med, ligefra turneringskampe mod den lokale klub, træningsweekend og altså den årligt tilbagevendende træningsturnering, som i de seneste fire somre har dannet rammen om den korte efterårsopstart.
Der er kampstart på det kunstige græstæppe klokken 18:00. Her er muligt at se F.f.I.'erne med to nye mand i aktion. Navnene vil blive præsenteret i referatet af kampen. Der er rig mulighed for at opleve F.f.I.-mandskabet i aktion. Sæt bilen i første gear og tag turen til Vrå tre gange på knapt en uge. Nedenfor følger de tre træningskampe, der altså er rammesætningen for en intens sommeropstart.


Torsdag den 28. juli klokken 18:00: F.f.I. - Østervrå (Serie 1) - Kunstgræs Søndag den 31. juli klokken 12:30: F.f.I. - AaB (lll) (Serie 1) - Kunstgræs Onsdag den 3. august klokken 18.00: F.f.I. - Harken (Serie 3) - Græsbane

 

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk