My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Nederlag i første testkamp

Marcus Grønning, i duel med Sulsted-spiller, scorede et flot mål til 2-1 i torsdagens testkamp/ Arkivfoto: Anette Gasberg

29. juli 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Periodevis lovende momenter, debutantmål og ærgerlige fejl var nøgleordene for torsdagens test på kunstgræsset i Vrå. F.f.I.'erne var foran 2-1 men tabte i sidste ende 2-3 mod Østervrå. Marcus "Grille" Grønning og "debutant" Shukuru Mudenge kom på tavlen.

Det startede ellers skidt for F.f.I.'erne i torsdagstesten på det kunstige underlag i Vrå. Et hjørnespark i det fjerde minut, endte ved bagerste stolpe og så kunne Østervrås Marck Olesen heade sit hold tidligt i front.

F.f.I.'erne var dog ikke sådan og slå ud og bare få minutter senere var der bragt balance i regnskabet. Optakten hertil var tålmodigt spil i bagkæden. Med en god pasning fandt man Marcus "Grille" Grønning, der brød bolden sendten præcis stikning i dybden til Mads Møller, der satte sin oppasser. Ved bagerste stang dukkede nytilkomne Shukuru Mudenge op og satte udligningen i kassen. Shukuru, der har en fortid i Skagen, leverede i øvrigt en fin indsats i front.

I en begivenhedsrig indledning på dette opgør, skulle det også blive 2-1 efter godt et kvarters spil. Magnus Lysegaard finder fra sin position fra venstre back, med en snorlige pasning, "Grille" der sætter bolden i det lange hjørne, uden chance for Østervrås keeper.

Herfra gik der noget stilstand i opgøret. Generelt blev det noget mere rodet og begge mandskaber havde svært ved at skabe kampen. Østervrå-mandskabet var navnligt farlige via indlæg og dødbolde, noget som F.f.I.-defensiven fik dæmmet relativt godt op for. F.f.I. kunne dermed gå til pause foran med 2-1.

Efter pausen havde de, i dagens anledning, blå/hvid-stribede F.f.I.'ere flere gode muligheder. Indskiftede Jonas Glinvad, tidligere U17-spiller i klubben og med en fortid i IF Skjold Sæby og Agersted, havde et par gode muligheder - mere om det senere. Jonas leverede i øvrigt lovende indsats på toppen - i den forbindelse blev Shukuru Mudenge flyttet ud på højre kant. En tredje præsentation skal der også til. Den sidste debutant i denne omgang var højrebacken Hassan Mussiwi, der hovedsageligt spillede på andetholdet i foråret. Ligesom de to andre "nytilkomne" gjorde Hassan en fin figur.

Efterhånden som anden halvleg skred frem, lignede det at gassen stille og roligt gik af ballonen for frederikshavnernes vedkomne. Østervrå-mandskabet kom bedre med i opgøret og midtvejs i anden halvleg, hakkede René Kill til læderet og fra 30 meter sejlede bolden henover en overrumplet Kenneth Isaksen.

Som "teaset" for tidligere i dette skriv, havde F.f.I.'erne sine muligheder i løbet af de anden halvlegen. Jonas Glinvad havde et gigantisk tilbud, men han måtte dog se forsøget tage stolpen, ligesom det herefter blev til et par halve chancer. Skarpheden i de afgørende situationer, med sommerens fristelser in mente, lod en smule tilbage at ønske.

Med godt ti minutter tilbage af opgøret kunne "hjemmeholdet" bringe sig foran for anden gang i opgøret, da Jacob Thomsen udnyttede en blunder i frederikshavner-defensiven. Således sejrede Østervrå med 3-2, men der var dog momentvis gode takter at spore hos F.f.I.-mandskabet.

Næste test er allerede på søndag, ligeledes i forbindelse med Vrå-turneringen. Klokken 12:30 møder F.f.I. forårets modstander fra AaB. Igen spilles opgøret på kunstgræs.

Mål:
1-0 Marck Olesen (4.), 1-1 Shukuru Mudenge (8.), 1-2 Marcus Grønning (17.), 2-2 René Kiil (67.), 3-2 Jacob Thomsen (78.)

F.f.I.'s mandskab (4-4-2): Kenneth Isaksen - Benjamin Kristensen (28: Hassan Mussiwi), Jack Vejle (c) (63: Benjamin Kristensen genindskiftet), Jesper Gasberg, Magnus Lysegaard - Marcus Grønning (46: Jeppe Birklykke genindskiftet), Casper Larsen, Frederik Lysegaard, Jeppe Birklykke (31: Jonas Glinvad) - Shukuru Mudenge, Mads Møller


FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk