My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

De gode takter skal følges op i Vrå

Jakob Borups tropper skal fortsætte de gode takter, når Idrætscenter Vendsyssel danner rammen om turneringskamp nummer to // Foto: Anette Gasberg

11. august 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Ovenpå den noget nær optimale sæsonstart, drager F.f.I.'erne lørdag eftermiddag til Vrå for at spille efterårets anden turneringskamp. Her handler om for de rød/sorte at følge op på de flotte premieretakter.

En bedre start kunne man ikke ønske sig, da frederiskhavner-mandskabet leverede en sprudlende indsats i åbningskampen i Serie 2. En uventet 7-1-sejr blev det til mod lokalrivalerne fra Skagen i en kamp hvor der både var mål fra henholdvis Casper Holm og kaptajn Jack Vejle fra de bagerste geledder, ligesom offensiven med Jeppe Birklykke og Mads Møller fulgte trop med henholdsvis to og tre mål. Læg dertil at Frederik Klarskov var lørdagens store assistmager i form af et hattrick af oplæg. Gode dybdeløb og et godt genpres var nøgleordene i en, må man nok sige, helt igennem fornuftig premiere.

Lørdag eftermiddag gælder det en test mellem op- og nedrykker. Vrå-mandskabet fik på ingen måde den optimale start på comebacket i Serie 2, da de blå/hvide led et smertefuldt nederlag mod stærke Dronninglund: Tenniscifrene 0-6 blev det på Idrætscenter Vendsyssel. En konstrast i forhold til F.f.I.'ernes udlæg, men med så stort et nederlag, så må man trods alt forvente et revanchelystent hjemmehold. En ting er i hvert fald sikkert: F.f.I. må på ingen måde undervurdere modstanderen. Armene skal ned, der skal fokuseres på egne styrker og ellers handler det i virkeligheden om at tanke endnu mere selvtillid på kontoen, når F.f.I.'s 'anden hjemmebane', som det flotte anlæg i Vrå må være efter utallige besøg i de senere år.

Serie 2 - 2. spillerunde
Vrå/Børglum IF - F.f.I.
Lørdag den 13. august kl. 14:00
Idrætscenter Vendsyssel

Dommertrio: Jan Falberg Jensen - Jørgen Bo Jensen og Anders Bruun

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk