My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Vigtig topkamp venter F.f.I.'erne på Jerslev Stadion

Chancerne skal udnyttes i søndagstopkampen  // Foto: Anette Gasberg

26. august 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Noget så sjældent som en søndagsudflugt venter de rød/sorte frederikshavnere, når det gælder en topkamp mod Jerslev/Sterup. Indtil videre har værterne gjort rent bord i efterårets fire første kampe. 

Det er første gang i undertegnedes tid som følger af denne klub, at Jerslev og F.f.I. krydser klinger. Det er altid interessant med nye modstandere, og det bliver ikke mindre spændende at søndagens sene opgør er et regulært topbrag mellem nummer et og tre. Jerslev/Sterup-mandskabet under ledelse af Hans Ole Nødgaard har hentet lutter sejre i de fire indledende kampe, en helt igennem flot præstation af et mandskab der for få sæsoner siden levede en elevatortilværelse mellem Serie 2 og Serie 3. En tredje interessant faktor i denne kamp er at de gulblusede har to tidligere spillere med en frederikshavnsk fortid, idet Nikolaj Stisen og Rasmus Andersen altså tørner ud i Jerslev/Sterup gule og blå dragter.

For Jakob Borups tropper handler det om at følge op på, om ikke andet, de første 45 minutter fra hjemmekampen mod Skibsby-Højene. I virkeligheden kan man copy paste optakten til Vrå-kampen, der netop blev spillet i kølvandet på storsejren mod Skagen i premieren. Det handler om at køre videre i samme spor, kan man sige. Sikkert og vist er det imidlertid, at der skal investeres noget mere end det der blev vist i de afgørende momenter i Dronninglund-kampen, hvor en række personlige fejl i sidste ende gjorde udslaget. Nok har F.f.I. hentet ni ud tolv mulige point, men til tider har spillet kørt noget op og ned. Lad os endelig håbe på førstnævnte scenarie imod nogle fysiske stærke værter. Bliver dette udgangspunktet, kan der meget vel tikke tre vitale point ind på den rød/sorte konto tidligt søndag aften, 
og så kan de unge frederikshavnere for alvor være med dér hvor fodbold nu engang er sjovest.

Det er ikke kun Derby Søndag i Alka Superligaen der står på programmet dennne søndag. Andetsteds, på Jerslev Stadion forstås, spilles en vigtig topkamp. Ad sti, afsted. Vi ses til bold klokken 16:00. 

Kom så, gutter!

Serie 2 - 5. spillerunde
Jerslev/Sterup IF - F.f.I. 
Søndag den 28. august kl. 16:00
Jerslev Stadion

Dommertrio: Troels Christensen - Per Værens og Andreas Rosander Andersen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk