My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. jagter udebanetriumf

F.f.I.´erne skal rette op på den halvsløje udebanestatistik fredag aften  // Foto: Anette Gasberg

7. september 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Fredagens udekamp mod HI på Landlyst er overordentlig vigtig såfremt F.f.I.-mandskabet forsat vil spille med i topstriden. Det kræver derfor en sejr på fremmed græs for Jakob Borups tropper.  

Fest på hjemmebane er to gange blevet til udebaneblues, når F.f.I.´erne har været i aktion i dette efterår. Ganske vist har man mødt to af de formoede tophold, der begge er ubesejret, i form af Dronninglund og Jerslev/Sterup, men såfremt der skal drømmes om en topplacering skal den beslutsomhed og iver også gerne være i spil på fremmed græs. Nok sprudlede de rød/sorte ikke i samme grad som i hjemmekampene mod Skagen og Skibsby-Højene. Dertil var Hjørring AIK Frem, uden at forklejne førnævnte, en tand stærkere. Det var mere en arbejdssejr i lørdags. Èn af dem der holdt hårdt. Frem fik udlignet med tyve minutter tilbage, men F.f.I. fik hevet sig op i slutfasen og så kunne kaptajn Jack Vejle og Mads Møller i sidste ende sikre den tredje gevinst på Empire Stadium. 

Iver og hårdt arbejde er nøgleordene for et godt udgangspunkt for at hente sejre i fodbold. Det skal selvsagt med i bagagen når turen fredag aften går til Landlyst, et sted F.f.I. notorisk har det svært. Seneste møde på Hjørring IF´s anlæg i maj 2014, i Serie 1, endte dog med en 2-0-sejr til gæsterne takket være scoringer af Sadik Mehmeti og Thomas Petersen på straffespark. Det bliver dog en vanskelig kamp fredag aften. HI, med den tidligere F.f.I.´er Dennis Østergaard i spidsen, har på de seneste hentet point på hjemmebane mod Dronninglund via en nulløsning. Hvad HI er for en størrelse fra kamp til kamp er derudover også svært at forudse. Det afhænger af hvad Vendsyssel FF i 1. division sender ned på Jyllandsserie-holdet. Som en ren dominoeffekt kan det også få indflydelse på tredjeholdet i Serie 2. Hvorledes det er tilfældet, kan man få syn for sagen for fredag aften. Husk at kick-off er klokken 18:15. Drengene håber på rød/sort opbakning i Hjørring - eller rettere sagt: F.f.I.-mandskabet tørner med al sandsynlighed ud i de blå/hvide udebanedragter.

Kom så, gutter!

Serie 2 - 7. spillerunde
Hjørring IF (ll) - F.f.I. 
Fredag den 9. september kl. 18:15
HI´s Anlæg - Landlyst

Dommertrio: Troels Christensen - Nicklas Haugaard Mortensen og Jesper Kirkedal

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk