My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Skagen tager imod i lørdagens lokalbrag

Jeppe Birklykke var for vane at score i kampene mod Skagen. Lad os håbe at kantspilleren fortsætter denne stime lørdag eftermiddag // Foto: Anette Gasberg

1
5. september 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Endnu engang det kan ikke pointeres nok hvad angår vigtigheden af en sejr på udebane. Efter tre udebanenederlag i træk skal der ganske enkelt tre point på kontoen i lørdagens lokalbrag.

Det var langt hen ad vejen fornuftigt hvad F.f.I.'erne leverede i første halvleg af sidste fredags opgør mod HI. Dette blev i den grad vendt efter pausen, hvor værterne bragte sig foran 1-0 bare to minutter efter sidebyttet. Herefter faldt frederikshavnerne mærkbart i niveau og fik i virkeligheden ikke truet HI-mandskabet synderligt. Den tidligere F.f.I.´er, Dennis Østergaard, lukkede og slukkede efter pausen på et frisparksmål, og så led F.f.I. det tredje nederlag i træk på udebane. Det var i sandhed et dyrt og bittert nederlag, der gør at topstriden ser overordentlig svær ud med det stabile niveau som Jerslev og Dronninglund har lagt for dagen halvvejs i efterårsturneringen.

´Anden halvdel´ af turneringen skydes netop i gang denne weekend. Det sker når Jakob Borups tropper møder lokalrivalerne fra Skagen på udebane. Det er netop skagboerne der tørster efter at få revanche. I premieren i august vandt de rød/sorte som bekendt med 7-1 takket være et hattrick af Mads Møller, to mål af Jeppe Birklykke samt fuldtræffere af Casper Holm og en sand Rabona-scoring af Jack Vejle. Navnlig første halvleg, hvor hjemmeholdet var oppe med 5-0, var god. Efterpausen blev det noget mere moderat, men et overraskende godt udlæg i premieren kunne man ikke tage fra F.f.I.

Der venter imidlertid en helt anden opgave denne gang mod Tommy Fuglsangs tropper, der siden det forsmædelige premierenederlag for halvanden måned siden, i den grad har spillet sig op. Skagen-mandskabet er á point med Ff.I. og hjemme på Spar Nord Arena med det forrygende græstæppe har Skagen, nøjagtigt som rivalerne i rødt og sort, gjort rent bord med tre sejre i tre kampe. Sagt på en anden måde: Der venter en overordentlig svær kamp denne lørdag. Det handler om vilje og indstilling. Lad os få den udebanesejr.

Kom så, gutter!

Serie 2 - 8. spillerunde
Skagen IK - F.f.I. 
Lørdag den 17. september kl. 14:00
Spar Nord Arena (Skagen Stadion)

Dommertrio: Tommy Toft Kristensen - Jørgen Bo Jensen og Per Værens

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk