My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I.-mandskabet kan bare ikke vinde på udebane

F.f.I.´erne havde overordentligt svært at skabe chancer i lørdagens lokalbrag  / / Foto: Anette Gasberg

18. september 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen


Skagen fik ganske fortjent sin revanche, da de blåblusede sejrede med 1-0 i lørdagens lokalbrag. For F.f.I.´ernes vedkomne var der perspektiver at spore fra HI-kampen. Vrå venter hjemme i næste runde.

Efter en indledning med et par tilløb til muligheder for F.f.I.'erne, var det værterne der greb taktstokken allerede efter otte minutters spil. Et velservet hjørnespark endte i panden på den fysiske stærke midtstopper Rasmus Rump, der dirigerede læderet i kassen. Nok havde de rød/sorte overvægt i boldbesiddelse, men ligesom i seneste udekamp i Hjørring havde gæsterne overodentligt svært ved at skabe chancer. Som nævnt ovenfor var der optræk til det, men ofte løb det ud i sandet før det for alvor blev farligt. Et deja-vu fra fredagskampen på Landlyst, kan man velsagtens sige.

Det var generelt en kamp præget af mange spilstop, og den fik aldrig det flow og underholdningsværdi som sådanne lokalbrag ofte besidder. Skagboerne kunne således gå til pause foran 1-0 i en første halvleg der på ingen måde kunne kategoriseres som et chanceorgie.

Lad det være sagt med det samme: De sidste 45 minutter kunne ej heller modtage en skønhedspris. Der manglede generelt energi i opgøret, og igen var det begrænset hvad de to holds forsvar skulle forholde sig til. Symptomatisk for dette lokalbrag, så skulle man helt hen til et kvarter før tid, før F.f.I.´s første reelle store chance kunne noteres. Tobias Wiis var tæt på med et hovedstød, men Skagen-keeper Kurt Hansen leverede en flot refleksredning. Skagen havde kort efter en mulighed for at lukke og slukke definitivt i kølvandet på en misforståelse i det bagerste geledder. Kenneth Isaksen i frederikshavner-buret fik dog i sidste ende reddet kastanjerne ud af ilden.

I en alt andet end velspillet affære fik Tommy Fuglsang og co. sin revanche fra første spillerunde og gik tilmed forbi F.f.I. i tabellen. Med nok et nederlag på udebane indtager De Røde Bavianer rækkens fjerdeplads, inden det fredag aften, den 23. september, gælder et opgør på hjemmebane mod bundproppen fra Vrå/Børglum på Empire Stadium. Dommer John Strandskov fløjter op til kamp klokken 19:00. Vel mødt til Friday Night Football!

Kampinfo: Skagen IK - F.f.I. 1-0 (1-0)


Mål: 1-0 Rasmus Rump (8.)

10 minutters udvisninger: Skagen IK: Walter Amartey Agyepong (80.) // F.f.I.: Frederik Klarskov (73.)

Udvisninger: 
Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Kenneth Isaksen - Villy Olsen (32: Mads Møller), Jack Vejle (c), Casper Holm, Benjamin Kristensen (53: Villy Olsen genindskiftet) - Jesper Gasberg (84: Benjamin Kristensen genindskiftet), Cato Kristensen, Frederik Klarskov (84: Tobias Wiis genindskiftet), Tobias Wiis (77: Jonas Glinvad) - Jeppe Birklykke, Marcus Grønning

Tilskuere:
 150

Dommertrio: Tommy Toft Kristensen - Jørgen Bo Jensen og Per Værens

Kampens spiller:
 Benjamin Kristensen og Villy Olsen med hver 4 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk