My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Der venter F.f.I.´erne en hård test lørdag


Marcus "Grille" Grønning er én af få spillere der har scoret mod Dronninglund i foråret // Foto: Anette Gasberg

30. september 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Endnu en hjemmekamp venter, når rækkens hidtil eneste ubesejrede mandskab i form af Dronninglund aflægger visit på byens gamle stadion. F.f.I.´erne skal forsøge at fastholde den gode hjemmebanestatistik.

Det bliver dog på ingen måde som i langt størstedelen af hjemmekampene indtil videre, hvor Jakob Borups tropper har vist alt andet end gæstfrihed på Empire Stadium. Med undtagelse af Hjørring AIK Frem-kampen har F.f.I. fået lutter storsejre i egen hule, men et sådant festfyrværkeri fra værterne denne lørdag skal man nok ikke forvente. Peter Jacobsen, der som nævnt tidligere har stået i spidsen for det frederikshavnske førstehold fra 2008 til 2009, og hans blåstribede Dronninglund-udsendte er det eneste mandskab der stadig er ubesejrede i efteråret og med en stærk offensiv og en - i virkeligheden stærkere - defensiv ser det mere end solidt ud for Dronninglund. 

Endnu to tidligere F.f.I´ere, Jacob Hørbye og Mike Petersen, har været stærkt medvirkende til Dronninglund er så svære at spille imod.Foruden et pænt antal scorede mål (21) krydret med rækkens i særklasse stærkeste forsvarslinje. Marcus Grønnings slidermål i 1-4-nederlaget i august samt to Hjørring AIK Frem-mål imod i sidste spillerunde, er alt hvad Jacobsens udvalgte har lukket ind i dette efterår. Det må siges at være stærkt gået. 

Med ovenstående in mente, så venter der F.f.I. noget af en test. Ingen tvivl om det indtil videre er efterårets - med længder - hårdeste opgør på hjemmebane. Seks, syv og otte mål bliver det ikke til denne gang af hjemmestærke F.f.I. Mindre kan imidlertid også gøre det, så længe det rækker til tre point.

Kom så, gutter!

Serie 2 - 10. spillerunde
F.f.I. - Dronninglund IF
Lørdag den 1. oktober kl. 14:00
Empire Stadium

Dommertrio: Jan Søndergaard Sørensen - John Jensen og Martin Lyngberg

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk