My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Søndagsbold på Empire Stadium - Jerslev/Sterup aflægger visit

Tobias Wiis stod bag assisten til Frederik Lysegaards matchvindermål i SHI. Den stærke kantspiller har leveret stærkt for F.f.I. i foråret // Foto: Anette Gasberg

14. oktober 2016

Af: Martin "Oli?" Pedersen

For anden hjemmekamp i træk skal F.f.I.-mandskabet op mod en oprykningskandidat. Denne søndag gæster Jerslev/Sterup Empire Stadium, og gæsterne er nærmest pisket til tre point for at fastholde sig i topstriden. 

Værterne, hvis efterårssæson i bedste fald rækker til en midterplacering, kommer ind til opgøret med en vis portion selvtillid i kølvandet på den sene sejr i SHI i 10. spillerunde. Frederik Lysegaard sikrede dybt inde i overtiden sejren med sit første mål nogensinde i seniorregi, da han mellem venner og fjender pandede Tobias Wiis´ (foto) indlæg i kassen. Det var ellers en kamp der lignede en pointdeling. F.f.I. startede bedst og var foran 2-0 midtvejs i halvlegen. Hjemmeholdet slog dog igen og kunne gå til pause med 2-2. De sidste 45 minutter var ganske lige, men det skal dog siges, at SHI havde de største muligheder efter pausen, men keeper Lasse Fjordbak diskede op med et par solide redninger, og så gik det som det gik i overtiden. F.f.I. kunne hente sin blot anden udesejr af seks mulige. Det var en fighterpræstation, for det skal siges at der i løbet af anden halvleg blev ændret meget på holdet grundet skader. Det lignede allermest ishockeyskift som spillerne entrede banen for kort efter at forlade den igen. 

Søndag eftermiddag venter der frederikshavnerne en hård test mod oprykningskandidaterne fra Jerslev/Sterup. Hans Ole Nødgaards Yellow, Blue Army har vist sig vanskelige at spille imod og klubben tæt på Brønderslev har således kun tabt to kampe i sæsonen, iøvrigt mod Dronninglund og Skagen, som de duelllerer mod om den enlige oprykningsplads. Et solidt forsvar bliver dirigeret af de to tidligere F.f.I.'ere, Nikolaj Stisen og Rasmus Andersen, og i angrebet råder Jerslev-mandskabet over Duncan Wamela. En fyskisk stærk og hurtig angriber, som med et hattrick gjorde det onde mod F.f.I. tilbage i august. Det var netop i den kamp, at Frederik Guldager med en kongekasse fra godt 20 meter fik reducret til 2-3, som også blev slutresultatet i en til tider hektisk affære. Nok var Jerslev/Sterup stærke i denne kamp, men frederikshavnerne var også en tand for generøse og kynisk kan man sige, at de rød/sorte forærede hjemmeholdet noget nær samtlige tre mål. 

Borset fra nederlaget mod Dronninglund har F.f.I. vist sig stærke på Empire Stadium. Fighterviljen fra anden halvleg af netop Dronninglund-kampen og den gode indsilling i SHI, skal tages med til denne kamp. Såfremt det sker, så er det ikke umuligt at det igen bliver til tre point til De stribede fra Frederikshavn. 

Kom så, gutter!

Serie 2 - 12. spillerunde
F.f.I. - Jerslev/Sterup IF
Søndag den 16. oktober kl. 14:00
Empire Stadium

Dommertrio: Nicklas Haugaard Mortensen - Kasper Søndergaard Sørensen og Karsten Mikkelsen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk