My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

I den varme stol: Villy Olsen

Villy Olsen i aktion i forårets 1-4-nederlag i Sulsted  // Foto: Anette Gasberg

26. oktober 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Til årets sidste fodboldkamp har klubbens stærke venstre back Villy Olsen ordet. "I den varme stol" er en artikelserie hvor en førsteholdsspiller vil komme til orde med en række hurtige spørgsmål om løst og fast.

F.f.I.´s solide venstreback, Villy Olsen, giver sit besyv med på lidt af hvert. Blandt andet er han en stor fan af alt fra mainstream rock og amerikanske tegneserier. South Park er dog en klar vinder ifølge vores nummer 5, der ydermere giver gode anbefalinger med på vejen hvad angår musik.

Hvis du var DJ i omklædningsrummet, hvad for noget musik skulle være en del af din playliste? 
Det ville nok være en blanding af de bedste mainstream tracks (især The Weekend og Bruno Mars) og så noget Red Hot Chili Peppers. Ellers søg "Barney´s Get Psyched Mix" på Spotify, den fejler aldrig.

Til dato, hvad er det mest pinlige øjeblik du har oplevet i forhold til fodbold? 
Det skulle da lige være i forrige kamp, hvor jeg bliver afdriblet til et punkt hvor jeg ikke ved hvad højre og venstre er, hvorefter kanten sætter den flot op i hjørnet.

Hvad er den bedste sportsbegivenhed du har oplevet live?  
Da vi var inde og se Barcelona - Valencia på Camp Nou. Til trods for, at jeg hverken er fan af Barca eller Valencia, var stemningen på stadion helt utrolig! 

Hvad er de bedste fodboldstøvler du nogensinde har ejet? 
Adidas Predator.

Hvad er den største fodboldmæssige oplevelse du har haft i F.f.I.?  
Man kan ikke rigtigt sige, at vi har haft den store succes, mens jeg har spillet for F.f.I., så jeg er lidt fattig på succes oplevelser med F.f.I. Men en af dem jeg kan komme i tanke om, var Cup No.1-finalesejren over Sæby. Jeg var virkelig glad for vi ikke tabte til dem for anden gang.

Hvilke(n) TV-serie(r) er du på nuværende tidspunkt begejstret for?
Jeg er super glad for cartoon tv-serier, og er specielt begejstret for en lidt ukendt serie kaldet Rick & Morty. Til trods for det er serien over dem alle South Park, som forsætter med at blive bedre og bedre og sjovere og sjovere. Legendarisk.

Hvad gør du for at blive bedst muligt klar til en kamp?
Tre rundstykker om morgenen. Det gør underværker!

Udover fodbold, hvad optager din tid?
League of Legends må siges at være en stor del af mit liv, samtidig med at jeg forsørger mig selv ved hjælp af et lærervikar- samt pædagogvikarjob.

Udover fodbold, hvilke andre sportsgrene har du dyrket?
Jeg har været rundt omkring med hensyn til sportsgrene. Der har altid været en vintersportsgren, så jeg har kunnet holde mig i form til når fodboldsæsonen startede igen. Det har været sportsgrene som bl.a. badminton, håndbold og floorball. 

Hvilke sportspersonligheder inspirerer og motiverer dig?
Som Liverpool-fan, så er der altid en sportspersonlighed der har inspireret og motiveret mig. Jeg spiller ikke på samme plads som han gør, men hans passion overfor fodbolden og specielt Liverpool er meget beundringsværdig. Jeg snakker selvfølgelig om Steven Gerrard.

Udover dig selv, hvilke fire spillere i verden skulle så være en del af dit five-a-side-hold? 
Benjamin Kristensen på kassen, Casper Holm i forsvaret (bliver keeper i tilfælde af straffe), Steven Gerrard som defensiv midtbane, Coutinho som kreatør, og mig på toppen selvfølgelig!

Vi siger tak til de syv deltagere i denne portrætserie. Vi vender således stærkt tilbage til forårssæsonen i 2017.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk