My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. tørner ud på Empire Stadium for sidste gang i år

Empire Stadium danner rammen om sæsonafslutningen, når F.f.I. møder HI  // Foto: Lindy Wiis

27. oktober 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Den står på rivalmøde i sæsonafslutningen i Serie 2, når F.f.I. lørdag eftermiddag tager imod HI hjemme på Empire Stadium. Da begge mandskaber har sit på det rene, er der potentielt et underholdende opgør i vente.

Med de seneste gode takter in mente, og i særdeles sidste rundes flotte 8-2-gevinst i Frem Parken, er det et F.f.I.-mandskab der kommer ind til opgøret med en vis portion selvtillid i bagagen. Faktisk er de rød/sorte her inden sidste spillerunde velsagtens inde i den bedste form i sæsonen, efter det undervejs i efteråret har haltet lidt, navnlig på fremmed græs. Det er der med to udesejre i træk sat en stopper for - foreløbigt indtil foråret 2017. Troen og viljen til det sidste har været særdeles positivt i de tre seneste kampe hvor frederikshavnerne har sat syv point ind på kontoen. Mod Jerslev/Sterup, der på daværende tidspunkt var en del af oprykningsstriden, scorede F.f.I. i de sidste minutter, og havde faktisk chancen for at afgøre det til egen fordel. Ugen forinden lykkedes det netop med en herlig overtidssejr i SHI, så ingen tvivl om at der i de seneste kampe er blevet vist lidt mere offervilje. 

De gode takter skal tages med ind til lørdagens afslutningsbrag mod rivalerne fra HI. Dennis Østergaard, tidligere F.f.I.-spiller for efterhånden ni år siden, og hans HI-tropper har definitivt klaret frisag i rækken, selvom SHI i princippet kan komme á point med bysbørnene. HI er dog som følge af en uafgjort og en skrivebordssejr på 3-0 bedre indbyrdes, og dermed har de rødblusede sit på det rene inden 14. og sidste spillerunde. F.f.I. har revanche til gode, da det tidligt i september blev til et 0-2-nederlag på Landlyst efter en, i særdeleshed sløj indsats, efter pausen. Granit Gashi scorede kort efter pausen, mens førnævnte Dennis Østergaard slog sejren fast et par minutter før tid direkte på frispark. 

Motivationen for F.f.I.´erne, der er sikker på en fjerdeplads i tabellen, må helt klart ligge i at give cheftræner Jakob Borup en sejr i afskedsgave. Tidligere på ugen kunne man her på siden læse, at Jakob stopper i klubben efter denne sæson. På vegne af klubben vil skribenten gerne sige Jakob en stor tak for det gode arbejde med de mange unge spillere, og samtidigt ønske ham alt muligt held og lykke i fremtiden. 

Kom så, gutter!

Serie 2 - 14. spillerunde
F.f.I. - Hjørring IF (lll)
Lørdag den 29. oktober kl. 13:30
Empire Stadium

Dommertrio: Jan Falberg Jensen - Henrik Andersen og Ole Lyng

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk