My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Pokaler til tre F.f.I.´ere ved afslutningsfest

Til venstre: Cheftræner Jakob Borup ønsker Cato Kristensen tillykke med titlen som Årets Spiller 2016 // Til højre: "Årets Søren" (Talentpokalen), keeper Lasse Fjordbak // Foto: Martin "Olic" Pedersen

24. november 2016
Af: Martin "Oli?" Pedersen


Tre spillere blev som vanligt kåret, da F.f.I.´s seniorafdeling afholdt afslutningsfest i klubhuset på Empire Stadium i lørdags. Dette markedere således afslutningen på sæsonen 2016. Læs mere nedenfor om valget af de kårede. 
 

Afgående cheftræner Jakob Borup lagde fra land med kåringen af Årets Spiller 2016. Denne titel tilfaldt unge Cato Kristensen, der trods sin unge alder er en vigtig lederskikkelse på F.f.I.-mandskabet, hvad enten han gør sig på den centrale midtbane eller centralt i forsvaret. Gennem knap 40 førsteholdskampe har han været ét af de første navne på holdkortet på det unge F.f.I.-mandskab. Skagboen går forrest såvel i træning og kamp. En stærk præstation af Cato, der med sine 18 år i princippet stadig er U19-spiller. 

Skribenten tog sig af næste kåring, og det var faktisk en speciel oplevelse, idet det, som man siger i retsvæsenet, skete in absintia. Prisen som Kampens Spiller (fiduspokalen om man vil) gik til Frederik Guldager, der som følge af en længerevarende rejse altså ikke kunne være til stede i Det Røde Klubhus denne lørdag aften. Netop denne kåring er et udtryk for spillernes valg ved stemmeafgivning efter kampene og Guldager var altså den der i løbet af hele 2016 imponerede holdkammeraterne mest, til trods for at han, af ovennænvte årsager, missede en række kampe i anden del af efterårsæsonen. En fighter uden lige, og samtidigt en central skikkelse på midtbanen. Læg dertil at han af og til laver nogle flotte mål - herunder et flot langsskudsmål i Jerslev/Sterup i august. En tale skulle Frederik dog ikke snydes for, og derfor sendte vi ham en videohilsen.

Tredje og sidste pokal blev uddelt til et stort talent, der har markeret sig med en arbejdsiver til både træning og kamp. Jakob Borup uddelte Årets Søren, som talentstatuetten hedder i F.f.I.-regi, til målmand Lasse Fjordbak, der har blevet belønnet med førsteholdsdebut efter netop at have demonsteret en god portion vilje og iver på træningsbanen. Indtil videre er det blevet til fire kampe for Fjordbak mellem stængerne, og med det høje niveau vi allerede har set, er der ingen tvivl om at den unge keeper i den grad nok skal få mange flere kampe fremover.

Et stort tillykke til alle tre mand med de flotte kåringer. Hurra, hurra, hurra, hu...

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk