My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Kanal Frederikshavn skaber hype om Serie 2

Flere interessante ting venter såvel på Empire Stadium samt de andre Serie 2-stadions i kommunen.

31. januar 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen


Kanal Frederikshavn vil i samarbejde med Nordjyske Bank skabe fodboldliv. Det sker når Nordjyske Bank Ligaen løber af stablen i foråret for Frederikshavn Kommunes fem aktører i Serie 2, pulje 11.

Begrebet kommunemesterskabet bliver igen bragt til live. Bag dette initiativ står Kanal Frederikshavn, der har allieret sig med Nordjyske Bank, i kampen om at finde Frederikshavn Kommunes stærkeste Serie 2-hold. Foruden Christian "Kesse" Kærsgaards tropper deltager også Skagen, Serie 1-nedrykkerne fra Østervrå samt de to oprykkere fra Serie 3, Sæbys Danmarksserie-reserver og ikke mindst Strandby-Elling-Nielstrup IF, der i daglig tale går under navnet SEIF.

Hele 20 indbyrdes kampe spilles der blandt de fem klubber, og ved en kamp mellem eksempelvis F.f.I. og Skagen vil resultatet tælle med, inden vi i primo november vil finde en vinder i det samlede regnskab. Dermed betyder det at F.f.I.´s kampe mod Hjørring AIK Frem, HI og Jerslev/Sterup ikke tæller med i "kommuneregnskabet". Foruden æren, vil kommunemesteren i foråret 2017, ligeledes modtage en gevinst på 10.000 kroner sponseret af Nordjyske Bank.

Med en ordentlig portion lokal- og kommunebrag i vente i det kommende forår, vil Kanal Frederikshavn være til stede rundt om på Serie 2-arenaerne med en reporter, der udover interview og reaktioner fra spillere og trænere, ligeledes kåre Kampens Spiller. Disse reaktioner vil kunne ses på kanalfrederikshavn.dk og på Facebook-siden Nordjyske Bank Ligaen.

F.f.I.´ernes "første" kamp ved dette kommunemesterskab er i tredje spillerunde, Skærtorsdag den 13. april, når Østervrå gæster Empire Stadium. Kamptidspunkterne for F.f.I.´s hjemmekampe er endnu ikke fastsat.

Frederikshavner-mandskabets kampe i Nordjyske Bank Ligaen 2017 er som følger:

  • Skærtorsdag den 13. april:                          F.f.I. vs. Østervrå IF 
  • Mandag den 17. april kl. 15:30:                    IF Skjold Sæby (ll) - F.f.I.
  • Lørdag/søndag den 29./30. april:              F.f.I. - Skagen IK 
  • Lørdag den 6. maj kl. 15:00:                         Strandby-Elling-Nielstrup IF - F.f.I.
  • Søndag (Kr. Himmelfartsdag) den 25. maj: Østervrå IF - F.f.I.
  • Lørdag/søndag den 27./28. maj:                F.f.I. - IF Skjold Sæby (ll)
  • Lørdag/søndag den 10./11. juni:                  Skagen IK - F.f.I. 
  • Lørdag/søndag den 17./18. juni:                 F.f.I. - Strandby-Elling-Nielstrup IF - F.f.I.

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk