My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Nikolaj Stisen og Duncan Wamala skifter til F.f.I.

Der vil være nye folk i omklædningsrummet, når forårssæsonen indledes // Foto: Lindy Wiis

16. februar 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Torsdag aften kunne F.f.I. løfte sløret for to forstærkninger til førsteholdet, i hvad der nu ligner en yderst interessant forårssæson. Trods begge spilleres relativt unge alder, har de i en årrække været store profiler i Serie 2.

Begge F.f.I.´s nyerhvervelser kommer fra puljekollegerne Jerslev/Sterup IF, der med disse to aktører har taget turen fra midterhold i Serie 4 til toppen af Serie 2, som de gulblusede langt hen ad vejen var en del af i efterårssæsonen.

Først og fremmest skal vi byde velkommen tilbage til en gammel kending i form af Nikolaj Stisen, der tørnede ud for F.f.I. i en stor del af ungdomsårene, ligesom det i perioden 2012-13 blev til 34 førsteholdskampe og fire mål i henholdsvis Jyllandsserien og Serie 1. Et af målene faldt i juni 2013, da han med sit matchvindende 1-0-mål i vanvidsdysten mod Skibsby-Højene, var stærkt medvirkende til de rød/sortes overlevelse i Serie 1. 23-årige Nikolaj Stisen tog i efteråret 2013 til barndomsklubben Jerslev/Sterup, hvor han som nævnt har været med i opstigningen fra Serie 4 til Serie 2 - senest med hvervet som anfører. Læg dertil, at han vil bidrage med en vis alsidighed i truppen, idet han kan dække et væld af positioner, såvel defensivt som offensivt. Cheftræner Christian Kærsgaard glæder sig over ankomsten af den alsidige spiller:

- Nikolaj kommer med stor erfaring trods sin unge alder, og med en fortid i F.f.I. har han et godt kendskab til klubben, hvor han ser frem til at være en del af det spændende projekt vi har gang i. Han er en spiller der kan dække flere positioner, og så bliver hans fysiske styrke et stort plus for os i foråret, udtaler cheftræneren om tilgangen af Nikolaj Stisen.

Forstærkning i de forreste geledder
Christian Kærsgaard kunne i forrige uge fortælle til Kanal Frederikshavn, at Duncan Samuel Wamala (24) var til prøvetræning i klubben. Den lynhurtige offensivspiller skifter ligesom Stisen den gule Jerslev-trøje ud med F.f.I.´s rød- og sortstribede ditto. Duncan blev i øvrigt Jerslev/Sterup-topscorer i den netop overståede efterårssæson, og tilmed leverede han et hattrick imod sin nu kommende klub i august måneds 2-3-nederlag på Jerslev Stadion. Der var ingen tvivl om, at Duncan med sin fysik og hurtige antrit var en stor kilde til uro for frederikshavner-defensiven. Det er således også noget træner Kærsgaard pointerer:

- Duncan er en hurtig, driblestærk og ikke mindst fysisk stærk spiller, der kan spille flere af de offensive positioner, og herfra kan han med sit gode spark blive en stor gevinst for holdet i forårssæsonen, vurderer Kærsgaard.

Trods den unge alder hos truppens to seneste skud på stammen, så er begge spillere med til at tilføje endnu mere på rutinekontoen i forhold til de mange unge spillere på førsteholdet. F.f.I. Fodbold glæder sig til at følge de to nye spillere i aktion, naturligvis i samspil med sidste uges truptilføjelser, Daniel og Tobias Overlade. Christian Kærsgaard ser da også frem mod det videre forårsprogram:

- Med de nye spillere, der alle bidrager med erfaring og en vis fysik, går vi ind til en interessant forårssæson. Nu handler det om at optimere og intensivere træningsdelen for U19- og Seniorafdelingen, så vi kan stå stærkest muligt til sæsonstarten, slutter F.f.I.-chefen.

F.f.I. Fodbold byder Nikolaj velkommen tilbage under de rød/sorte faner, og samtidigt goddag og velkommen til klubben, Duncan. 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk