My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Kold dukkert allerede fra start, da F.f.I. afholdt træningssamling

En herlig blev afsluttet med mexicansk buffet fra Empire // Foto: Peter Jørgensen

6. marts 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

F.f.I.´s lørdagstræf blev indledt med en tur i baljen, efterfulgt af et herligt traktement, inden den stod på kampe og træning for de tre afdelinger der deltog i arrangementet, der blev afholdt på Fodboldvej.

Der var lørdagstræf for Dame-, Herresenior og U19-holdet, og dagen startede allerede klokken lidt i otte lørdag morgen. Her stod den på vinterbadning, og selvom det var en kølig fornøjelse, var der dog bred enighed om, at det var en fornøjelig oplevelse. Herefter stod den på dejlig morgenmad med brunch, inden de respektive mandskaber skulle spille kamp og træne. Damesenior spillede søndag i Støvring, så for dem stod den på træning lørdag formiddag. U19 spillede mod Hjørring, der spiller i U19 2. division, og det var da også gæsterne der trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 3-0-sejr. Peter Jørgensens tropper følte sig snydt for et reduceringsmål, da bolden synes at være inde. Alligevel kunne man ikke indvende det mindste mod et Hjørring-mandskab, der altså også er placeret en række højere end F.f.I.´erne.

Casper Bille med nyt hattrick
Ved middagstid spillede F.f.I. på en rigtig fin græsbane på udebane mod Hals FS, der er en del af sydpuljen i Serie 2. Trods en skidt start sejrede F.f.I. med 5-1, hvor særligt anden halvleg var opmuntrende.

Efter fem minutters spil kunne Hals bringe sig foran 1-0 ved Bezart Zogaj efter lidt passivt forsvarsspil af frederikshavner-defensiven. En nogenlunde ligeså kold dukkert som om morgenen, men Kærsgaard og Jacobsens tropper fik hanket op i sig selv, og bare en håndfuld minutter efter 0-1-målet, kunne Casper Holm på bagerste stang prikke udligningen i kassen efter et godt indlæg af Mads Møller.

Både Hals og F.f.I. havde hvert sit forsøg på stolpen, inden Casper Bille med et kvarter til pause udnyttede et skidt udspark af Hals-keeperen til at bringe F.f.I. foran 2-1 - en stilling der holdt til pause. I anden halvleg så det noget mere solidt ud fra frederikshavnerne - i hvert fald defensivt. Tobias Wiis kom på banen fra anden halvlegs start, og han var en evig kilde til uro, men det var i første omgang Bille der igen kom på tavlen kort efter sidebyttet, da han i næsten liggende position omsatte Duncan Wamalas indlæg til en 3-1-føring. Førnævnte Wiis gjorde det til 4-1 efter 65 minutter, inden Casper Bille kort før tid lavede sit andet hattrick i blot tre kampe. Det skete da han trak ind i banen, og udplacerede med et lumsk forsøg hjemmeholdets keeper.

F.f.I.´s hold (4-4-2): Lasse Fjordbak - Jeppe Schmidt, Jesper Gasberg, Tobias Overlade, Casper Holm - Duncan Wamala, Frederik Klarskov (c), Frederik Guldager, Jeppe Birklykke - Mads Møller, Casper Bille

På bænken (alle benyttet): Cato Kristensen, Tobias Wiis, Emil Smed og Benjamin Kristensen

Næste kamp for Serie 2: Lørdag den 11. marts klokken 14:00 på udebane mod Hjørring AIK Frem. Formentlig spilles opgøret i Frem Parken.

Tilbage på Fodboldvej, havde Helle Jørgensen disket op med kaffe og kage, og efter lidt afslapning blev Herresenior og U19-holdet samlet til spillermøde og gruppearbejde i forhold til personlige og holdmæssige værdier. Dernæst mexicansk buffet fra Restaurant Empire, og endeligt stod den på denne aftens højdepunkt: Liverpool mod Arsenal. Til stor glæde fra de fleste - cheftræner Christian Kærsgaard inklusiv - endte det hele med en 3-1-sejr til The Reds. En passende afslutning på en skøn dag. Spillerne var ganske trætte, da de tog afsked med Fodboldvej for denne gang. Det var en god dag alt i alt, så kort kan det siges.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk