My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

HI venter i premieren

Jesper Gasberg (t.v.), Casper Bille (t.h.) og resten af F.f.I.-mandskabet ser frem til lørdagens sæsonpremiere // Foto: Anette Gasberg

6. april 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Ventetiden er forbi, og en uge forsinket skyder Christian Kærsgaards tropper sæsonen i gang. Her gælder det lørdag eftermiddag en svær udekamp mod HI´s Jyllandsserie-reserver på Landlyst - et sted F.f.I. traditionelt set har det svært.

Det har egentlig set ganske fornuftigt ud i træningskampene, hvor det er blevet til fire relativt sikre sejre og en enkelt uafgjort mod et stærkt IF Skjold Sæby-mandskab, som F.f.I.´erne altså også krydser klinger med i denne interessante og derudover intense Serie 2-række, der tegner til at blive ganske jævnbyrdig. Derudover vil der, som tidligere meldt ud, blive gjort en hel masse ekstra i forbindelse med de mange lokalopgør i det format der går under navnet Nordjyske Bank Ligaen. Den efterhånden tyndslidte floskel siger at ét er testkampe, noget helt andet er turneringskampe. Tyndslidt eller ej, så er det altså noget F.f.I. i mange af de seneste års sæsonåbnere, har været bekendt med.

I første omgang gælder det for frederikshavner-mandskabet en udekamp mod Dennis Østergaards HI-mandskab, der plejer at være svære at have med at gøre, navnlig hjemme på Landlyst. Det bliver af flere grunde en interessant duel: F.f.I. var som bekendt oversiddere i første runde, grundet Jerslev/Sterups udtrækning, mens HI var i aktion sidste lørdag imod oprykkerne fra Sæby, hvor løjerne i sidste ende endte uforløst, 0-0. En anden ting at tage højde for, er ganske enkelt at det er svært - hvis ikke nærmest umuligt - at vide hvilket mandskab HI har til rådighed - her spiller det selvsagt ind hvad status er på Jyllandsserie-holdet og ret beset også i den resterende del af seniorafdelingen.

Som nævnt allerede et par gange i denne optakt, har de rød/sorte det traditionelt svært hvad angår udekampe mod HI. Det var således også tilfældet i efteråret, da det blev til et 0-2-nederlag i september, i en kamp hvor Granit Gashi scorede kort inde i anden halvleg, og hvor den tidligere F.f.I.´er og nuværende HI-cheftræner, Dennis Østergaard slog sejren fast i slutfasen, da han cementerede sejren med et frisparksmål i slutfasen. Nu lurer en ny sæson, og med en fornuftig, sund nordjysk optimisme glæder vi os til endelig at få fodboldsæsonen 2017 skudt i gang, og meget gerne med tre point på kontoen.

Der vil til denne kamp være mulighed for debut til Daniel og Tobias Overlade, Sumaidi Uri samt Nikolaj Stisen og Duncan Samuel Wamala. Kom til Hjørring og støt gutterne i bestræbelserne på at skabe et godt udgangspunkt for denne sæson. Der er kampstart i Hjørring klokken 14:00.

Serie 2, 2. spillerunde (sæsonpremiere for F.f.I.)
Hjørring IF (ll) - F.f.I.
Lørdag den 8. april kl. 14:00
Hjørring IF´s Anlæg - Landlyst

Dommertrio:
Nikolaj Gajhede - Martin Lyngberg og Henrik Nielsen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk