My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Intens kamp venter når Sæby byder op til dans

Tobias Wiis med to oplæg til navnebroder Tobias Overlades to hovedstødsmål  // Foto: Anette Gasberg

15. april 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

I kølvandet på 4-1-sejren hjemme mod Østervrå, er det et ganske optimistisk F.f.I.-mandskab, der 2. påskedag gæster Sparekassen Vendsyssel Arena i Sæby til et yderst interessant og givetvis intenst lokalopgør. 

Skærtorsdag blev en dejlig dag, da begge seniorhold sejrede hjemme på Empire Stadium, og for Serie 2-mandskabets vedkomne var det yderst glædeligt at se så mange på stadion. Rygterne gik i hvert fald på at Pylle-Leif og kompagni havde travlt i teltet. Det er længe siden at der har været så mange til bold på byens gamle stadion, og der godt med tilskuere på modsatte side af tribunen, hvor folk kunne nyde påskesolen. Det var bestemt også noget spillerne bemærkede, og var glade for.

For langt størstedelen af de fremmødte blev det en god oplevelse. Værterne sejrede sikkert med 4-1 mod en af de forventede topbejlere fra Østervrå, der trods de klare cifre, var godt med. F.f.I.´erne viste dog en skarphed uden lige - godt symboliseret ved tre standardsituationer i form af Tobias Overlades to hovedstødsmål samt Mikkel Tolstrups 4-1-mål i slutfasen. Det må siges at være godt gået på en dag hvor spillet måske ikke kørte helt på skinner. Det skal dog atter nævnes at Østervrå langt hen ad vejen gjorde en god figur, og reelt var det vel fem ukoncentrede minutter der kostede muligheden for point med relation til de ovenstående Overlade-mål. 

Mandag gælder det endnu en interessant dyst, og et lokalbrag af dimensioner, når Sæbys nyoprykkere tager imod i egen hule. Mathias Beermann er ny træner for Sæbys Serie 2-mandskab, da den hidtidige træner Hans Ole Nørgaard er blevet rykket op som assistent på Danmarksserie-holdet. Skjold-mandskabet har med bare et point i tre kampe og ingen mål scoret endnu ikke fået en prangende start på foråret, men det skal F.f.I. ikke lade sig snyde af. Det bliver en hamrende tæt dyst, hvor værterne vil gøre alt hvad de kan for at slå F.f.I. De rød/sorte - eller blå/hvide som det bliver mandag - har dog fightet forbilledligt for tingene, og altså evnet at få fuld plade, på trods af spillet måske ikke altid har været lige poleret. Vi er dog også stadig tidligt på foråret, så om ikke andet så lover det godt.

Der er genvalg til samme 14 spillere som satte Østervrå til vægs, og lad os derfor håbe på en gentagelse af torsdagskampen. Tag til Sæby og støt gutterne i bestræbelserne på at fastholde topplaceringen.

Serie 2, 4. spillerunde
IF Skjold Sæby (ll) - F.f.I.
Mandag (2. påskedag) den 17. april kl. 15:30
Sparekassen Vendsyssel Arena

Dommertrio: Jan Søndergaard Sørensen - Jan Falberg Jensen og Flemming Klitt Østerballe

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk