My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Skal F.f.I.-toget køre videre?

Et, for tiden, velkørende F.f.I.-mandskab skal tanke pointkontoen yderligere op // Foto: Anette Gasberg

27. april 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Skal F.f.I. trække fra i toppen af rækken, eller får nogle af de nærmeste bejlere i den grad kontakt til toppen? Det svar får vi når Skagen lørdag eftermiddag gæster Empire Stadium til topopgør i Nordjyske Bank Ligaen.

Som mod Østervrå vil der være yderligere fokus, idet Nordjyske Bank og Kanal Frederikshavn er på besøg til lørdagens topkamp på byens gamle stadion. Dermed er der atter mulighed for at vinde ekstra gevinster på kampprogrammet, og så kårer Kanal Frederikshavn Kampens Spiller umiddelbart efter slutfløjt, så der er al mulig grund til at tage til fodbold, og måske tangere tilskuertallet fra Østervrå-kampen i påsken.

Når vi er ved tilskuertallet, har F.f.I. i den grad gjort sit for at få folk på stadion. Det blev senest demonstreret med en 7-0-rundbarbering af Hjørring AIK Frem, hvor hele seks forskellige frederikshavnerne kom på tavlen - heriblandt Duncan Wamala, der fik sin første kamp fra start. I de seneste tre opgør har det været en tendens for de rød/sorte, at der lige skulle hul på bylden, men når det først er sket, så er det til gengæld også gået stærkt. Både mod Østervrå, Sæby og AIK Frem har F.f.I. som bekendt været foran med tre mål eller mere efter godt en halv times spil.

Skagen har, trods lørdagens 1-3-nederlag i egen hule mod Sæby, haft en fin sæson, og det bliver formentlig den hårdeste test indtil videre i foråret, og denne skribent tror ikke på at ovenstående scenarie gentager sig for fjerde gang i træk. Holdet fra Danmarks nordligst belligende by har gennem længere tid bevist, at de hører til i toppen af rækken, og ser man bort fra sidste års 7-1-sejr på Empire Stadium, så er skagboerne notorisk svære at spille imod. Det så man i fjor i det omvendte møde på Spar Nord Arena, hvor hjemmeholdet sejrede 1-0.

Det bliver spændende kamp mellem to af de formodede tophold i rækken, og så bliver det bestemt ikke mindre interessant af, at det er den mangeårige F.f.I.-træner Jan Wrensted nu står i spidsen for de blåklædte. Vi glæder naturligvis os til opgøret mod Jan og hans Skagen-tropper. Det håber vi også I tilskuere gør. Der er lagt op til en fornøjelig lørdag, hvor der som sædvanligt er pølser på grillen samt kolde øl og sodavand hos Pylle-Leif og kompagni - alt sammen til fornuftige priser.

Serie 2, 6. spillerunde
F.f.I. - Skagen IK

Lørdag den 29. april kl. 15:00
Empire Stadium

Dommertrio: Jan Falberg Jensen - Lars Christian Thomsen og Karsten Mikkelsen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk