My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. i pole position - vendte 0-1 til 2-1-sejr mod Skagen

Tobias Overlade udligner til 1-1 imod Skagen // Foto: Patrick Lage

30. april 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Nok blev det til endnu tre point i topstriden, men F.f.I. måtte slide for sejren, idet 0-1 blev vendt til en 2-1-sejr i et opgør hvor begge Overlade-brødre kom på tavlen på hver sin side af halvlegen. De rød/sorte trækker fra i toppen.

I en intens, men ikke særligt velspillet første halvleg, var det F.f.I.´erne der lagde bedst fra land, og burde have bragt sig i front allerede efter seks minutters spil, da Tobias Wiis brød igennem og bragte sig i en lovende scoringsmæssig position. Skagen-keeper Thomas Kirk, der har en fortid i F.f.I. diskede dog op med en fin redning.

Det var generelt småt med chancer i løbet af halvlegen. Skagboerne stod solidt defensivt, og gav ikke meget ved dørene, hvilket man også kunne sige om F.f.I.´erne. Et par forsøg blev det til hist og her, men helt farligt blev det ikke.

Det gjorde det imidlertid kort før pausen. Skagens stærke angriber Kasper Sørensen brød igennem, og med et par gode detaljer fik han bragt frederikshavner-defensiven i ubalance, og så kunne han køligt bringe gæsterne foran med 1-0. Lasse Fjordbak i hjemmeholdets bur var prisgivet. Værterne kom sig ganske hurtigt over chokket, og bare halvanden minut senere brød Daniel Overlade igennem, og blev nedlagt i feltet, hvilket medførte et helt korrekt dømt straffespark. Brormand Tobias var sikkerheden selv fra 11 meter-pletten, da han lagde bolden i kassen i modsatte side. Dermed kunne de to lokalrivaler gå til pause med 1-1 på måltavlen.

Anden halvleg var med F.f.I. i førersædet rent spillemæssigt, men modsat flere af kampene i foråret havde de rød/sorte svært ved at komme til de helt åbne chancer. Skagboerne var, som nævnt, godt organiseret og tillod altså ikke Kærsgaard og Jakobsens tropper at komme til de helt åbne muligheder, bortset fra Nikolaj Stisens stolpeskud i forbindelse med et frispark, straks fra anden halvlegs start.

F.f.I. kom dog foran tyve minutter efter sidebyttet. Jeppe Birklykke slog et godt indlæg ind i panden på Daniel Overlade, der via overlæggeren pandede F.f.I. foran med 2-1. Keeper Kirk i gæsternes mål havde akkurat hånden på, men kunne ikke holde læderet ude af netmaskerne.

I slutfasen satsede Jan Wrensteds tropper, og ganske kort før lukketid var Skagen faktisk i to omgange tæt på. Først måtte Michael Pedersen, også med en fortid i F.f.I., se et udmærket skudforsøg tippet over mål af Lasse Fjordbak, og i sidste sekund måtte Nikolaj Stisen ofre liv og lemmer med en ishockeyagtig blokering nærmest på målstregen. Frederikshavnerne red stormen af og sikrede sig tre point i topstriden. Tre point mere på kontoen på en dag hvor spillet ikke var det kønneste, er nu engang også klasse - det samme er fem kampe og maksimumpoint ganske kort før vi tager hul på anden turneringshalvdel.

F.f.I. deltager også i næste runde i Nordjyske Bank Ligaen. Her står den i allerhøjeste grad på endnu et lokalbrag, når Strandby-Elling-Nielstrup IF venter på udebane. Det sker lørdag den 6. maj klokken 15:00 på Nordjyske Bank Arena i Strandby. Kom til Strandby for at støtte drengene - de sætter pris på det.

Umiddelbart efter slutfløjtet blev anfører Frederik Klarskov kåret til Kampens Spiller i forbindelse med Nordjyske Bank Ligaen. Kaptajnen blev efterfølgende interviewet af Michael Frederiksen fra Kanal Frederikshavn. Hør hvad han, samt Skagen-træner Jan Wrensted, sagde efter kampen her. 

Vi har til dagens kamp været så heldige at have en besøg af en gæstefotograf i form af Patrick Lage, der kommer hele vejen fra Neumünster i Tyskland. Han spurgte såmænd undertegnede om vi kunne bruge lidt billeder, hvad vi selvfølgelig ikke siger nej til. Vielen Dank, Patrick.
 
Kampinfo: 
F.f.I. - Skagen IK 2-1 (1-1)


Mål:
 0-1 Kasper Sørensen (42.), 1-1 Tobias Overlade (44./str.), 2-1 Daniel Overlade (64.)


10 minutters udvisninger: F.f.I.: Ingen // Skagen IK: Rasmus Rump Rasmussen (17.), Marcus Terpet (82.)

Udvisninger: 
Ingen

Holdopstilling - F.f.I. (4-5-1):
 Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Tobias Overlade, Mikkel Tolstrup (69: Cato Kristensen) - Duncan Wamala (46: Mads Møller), Frederik Guldager, Frederik Klarskov (c), Tobias Wiis, Jeppe Birklykke - Daniel Overlade

Casper Holm ikke benyttet

Tilskuere:
 200


Dommertrio: Jan Falberg Jensen - Lars Christian Thomsen og Karsten Mikkelsen

Kampens spiller:
Frederik Klarskov - kåret af Kanal Frederikshavn samt 7 stemmer i omklædningsrummet

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk