My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. skal steppe op...

Duncan Wamala (med nummer 12 på ryggen) kom ind  fra bænken og sikrede F.f.I. en vital sejr. Kommer den tidligere Jerslev-spiller på tavlen igen? // Foto: Anette Gasberg

8. maj 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Turneringen vender, og F.f.I. har skabt et fornuftigt udgangspunkt frem mod de sidste seks kampe. Tirsdag aften venter Østervrå i en vital udekamp, og point i denne kamp, så bliver det for alvor interessant for de rød/sorte. 

Med stort besvær, og under vanskelige forudsætninger grundet Kaptajn Klarskovs marchordre efter en times spil, lykkedes det alligevel F.f.I. at hive tre vitale point i land i lørdagens kamp i Strandby, takket være en sen hovedstødsscoring af netop indskiftede Duncan Wamala. Det var, som nævnt i referatet faktisk i undertalsperioden, at frederikshavnerne pressede mest på, hvilket gav udbytte i sidste ende. Forinden var de mange fremmødte på Skeltvedvej vidne til en kamp hvor gæsterne i perioder havde det svært. Strandby skal i den forbindelse roses for at give hvad de har, og beviste at de langt fra er noget let bytte.

Christian Kærsgaards tropper skal dog steppe op spillemæssigt, og intensitetsniveuet skal et gear eller to højere op, hvis det skal lykkedes at hente point tirsdag aften på en svær udebane. Hjemmeholdet Østervrå   kommer ind til kampen med et nederlag på 1-2 på Landlyst i bagagen, og et yderlige pointtab til de rødblusede i denne spillerunde, vil gøre forhåbningerne om en hurtig tilbagevenden til Serie 1 ganske små. Omvendt kan F.f.I. tage et stort skridt, og mere eller hægte Østervrå af i kampen om den enlige oprykningsplads. Det bliver dog noget af en test for frederikshavner-drengene, og den skal have på alle tangenter for at det skal lykkedes. Drengene kan ligeså godt give den fuld smadder, for forude venter der en kamppause på 11 dage som følge af Jerslev/Sterups udtrækning.

Opgaven bliver efter alt at dømme ikke lettere af at det dels er Østervrå-mandskabets sidste skud i bøssen, og så det faktum at Jesper Nielsens tropper nok gerne vil revanchere 1-4-nederlaget på Empire Stadium Skærtorsdag. Her viste F.f.I. - og i særdeles Tobias Overlade - sig yderst giftige på standardsituationer, mens det ligeledes blev til flotte mål af Jeppe Birklykke og Mikkel Tolstrup Petersen. 

Gutterne håber som altid på stor støtte fra F.f.I.-tilhængerne, så tag til Østervrå og støt holdet i bestræbelserne på at fastholde momentum i toppen af Serie 2. 

Serie 2, 7. spillerunde (for F.f.I.)
Østervrå IF - F.f.I. 

Tirsdag den 9. maj kl. 18:30
Østervrå Stadion

Dommertrio: Dennis Mujezinovic - Steffen Møller Christensen og Henrik Andersen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk