My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Festforestilling eller tømmermænd?

Jesper Gasberg er traditionelt i målhumør, når modstanderen kommer fra Hjørring // Foto: Fotograf Michael Madsen, wizion.dk

3. juni 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Hvilken udgave kommer F.f.I.´erne til Fremparken i denne 2. pinsedag? Det spørgsmål og mange flere får man svar på, når vores kommende Serie 1-mandskab spiller sin tredjesidste kamp i foråret mod Hjørring AIK Frem.

Der var godt humør fredag i sidste uge, da Christian Kærsgaards tropper i ret overbevisende stil sikrede sig oprykning til Serie 1 efter en ligeså overbevisende sejr imod IF Skjold Sæby. Med førstepladsen sikret i såvel Serie 2 som i Nordjyske Bank Ligaen har F.f.I.-mandskabet sit på det tørre. Det er dog det aber dabei, at F.f.I. med to kampe tilbage i Nordjyske Bank Ligaen mod Skagen ude og Strandby-Elling hjemme i de to sidste spillerunder, har muligheden for at vinde topscorertitlen, der ligner et close race mellem René Kiil fra Østervrå (seks mål), og Overlade-brødrene, Daniel og Tobias med henholdsvis fem og fire mål i den indbyrdes liga. Østervrå har i øvrigt afviklet samtlige otte kampe i turneringen, mens F.f.I. som bekendt mangler to.

Mandag - 2. pinsedag - gælder det så en udekamp i ly af kommunemesterskaber og topscorerpriser, når Frem Parken danner ramme om tredjesidste spillerunde for begge manskaber. Selvom F.f.I. de seneste sæsoner har haft et godt tag på AIK Frem - senest blev det eksempelvis 7-0 på Empire Stadium - venter der de rød/sorte - eller hvad F.f.I. tropper op hvad angår kampdragter mandag - en hård kamp. Frem-holdet er traditionen tro stærke rent offensivt, og navnlig med Thomas "Kuhn" Hansen og kaptajn Kristoffer Torp, kan offensiven hos de zebrastribede fra Thomas Morilds vej gøre ondt på langt de fleste mandskaber. Senest nettede Frem fire gange mod Hirtshals fra Serie 1 i DBU Pokalen, men det til syvende og sidst ikke nok, idet Hirtshals sejrede 5-4.

Interessant bliver det at følge hvad for en tilstand F.f.I.-møder op i. Bliver der som følge af oprykningen spillet frigjort, eller går der tømmermænd, eller sågar badeferie i den for F.f.I.´erne, eller sågar begge mandskaber, idet AIK Frem synes at have klaret skærene i rækken. Det ligner et anliggende mellem Strandby-Elling og IF Skjold Sæby, der mødes den 9. juni på førstnævntes hjemmebane.

Serie 2, 10. spillerunde
Hjørring AIK Frem - F.f.I.
Mandag den 5. juni kl. 15:00
Frem Parken

Dommertrio: Søren Hjortholm - Morten Lund Gøgsig og Kenneth Fuglsang

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk