My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Fantastisk weekend for U12-pigerne og -drengene ved Slagter Winther Cup i Pinsen

Det var 34 spændte og forventningsfulde drenge og piger, der stod på toget i Frederikshavn, med kurs mod Hirtshals og Slagter Winther Cup, en international ungdomsturning.

For pigerne var det første gang man skulle deltage i sådan en cup. Drengene havde prøvet vores egen Cup No. 1, men det gjorde ikke oplevelsen mindre, tværtimod, for i Hirtshals skulle vi jo alle overnatte på skole, spise i madsal, køre i bus til banerne og på disko om aftenen.

Det var en kæmpe oplevelse for alle.

Vi startede ud fredag eftermiddag på banegården, for allerede der, at ryste spillerne lidt sammen.
Mens vi nød turen i toget, havde vi sendt 3 forældre afsted med alt vores bagage, kurs mod Hirtshals skole.
Vi blev indkvarteret i 3 lokaler lige ved siden af hinanden og alle synes det var rigtig fint.

Lørdag morgen kl. 6:00 startede dagen for drengene, da de skulle i kamp allerede kl. 8:00.
Pigerne fik lov, at snooze lidt længere, inden de skulle i kamp.
De 2 drengehold lagde ud med sejre og pigerne fulgte trop. God start for Ffi.
I løbet af lørdagen blev det således til 7 sejre og kun 2 nederlag.
Lidt trætte efter strabadserne på banen vendte vi hjem til skolen hvor et bad og aftensmad gjorde godt. Så godt, at der blev danset og hygget på disko, der var i gymnastiksalen på skolen.

Søndag morgen kl. 6.00 ringede vækkeuret igen og drengene fra hold 2 (lidt trætte i dansebenene) gjorde sig klar og startede forrygende med en sejr 12-0.

Pigerne fulgte flot op på den præstation med en sejr på 6-0 over Skagen og havde nu en 2. plads inden sidste kamp. Om det var for meget dans aftenen før vides ikke, men det var et stærkt norsk hold og selvom pigerne prøvede kunne de ikke slå de stærke nordmænd. Pigerne var ikke skuffede for de havde sikret sig en flot podieplads og var super stolte over at være blevet bronzevinder.

Drengene bakkede flot op omkring pigerne og det samme må vi sige, at pigerne gjorde over for drengene.

Drengenes hold 1 var ubesejret og skulle spille den sidste puljekamp. Her blev det til en sejr på 2-0.
Hermed var begge drengehold i A-slutspillet.

Hold 2 tabte desværre 3-0 i kvartfinalen til et godt organiseret hold. Hold 1 fortsatte deres stime og vandt således deres kvartfinale med 5-0 og var nu klar til semifinalen senere på dagen. Denne blev også vundet med 2-1 og nu klar til finalen mandag.
Hold 2 tog revanche for nederlaget og vandt deres kamp 10-0 og skulle nu spille en placeringskamp om 5-6 pladsen.

Mandag startede hold 2 og de ville have 5. pladsen og vandt sidste kamp stort.
Hold 1 spillede en fantastisk finale, men måtte se sig besejret med 4-1, men kunne dog glæde sig over at sølvmedaljerne var i hus.

Alt i alt var det en fantastisk weekend for vores piger og drenge. Det var især det sociale, der var i højsæde, men som turneringen skred frem blev det sportslige også prioriteret og Ffi viste i den grad flaget i denne turnering med en sølv, bronze og 5. plads i U12 årgangen.

Det var en super fed følelse for trænerne, at se hvordan pigerne og drengene hyggede sig sammen i hver deres grupper, men også på kryds og tværs af køn.

Her til slut vil vi gerne takke alle forældre, søskende, bedsteforældre m.fl. for den enorme opbakning til kampene både for piger og drenge, men også en stor tak til pigetrænerne Peter Bob og Louise Dolmer samt drengetrænerne Henrik Dolmer, Carsten Venø og Per Thomsen for at skabe nogle fede oplevelser for vores unge spillere.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk