My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Danske Bank Braget: Vinderen belønnes med 5000 kroner

Tobias Wiis kåret til Kampens Spiller i Nordjyske Bank Ligaen. Efter sommerferien er Kanal Frederikshavn klar med nyt initiativ // Foto: Fotograf Michael Madsen, wizion.dk

20. juli 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

I lighed med forårets initiativ er Kanal Frederikshavn igen klar til at eksponere seriefodbolden i Frederikshavn Kommune samt Læsø. Denne gang er Danske Bank med på vognen, når efterårets stærkeste mandskab belønnes.

Der er fortsat masser af lir omkring fodbolden i Frederikshavn Kommune, og i efteråret vil initiativet gå under navnet Danske Bank Braget, idet landet største bank, Danske Bank har indgået et sponsorat i samarbejde med førnævnte Kanal Frederikshavn. I lighed med foråret seriefodboldbasker Nordjyske Bank Ligaen, vil Kanal Frederikshavn eksponere Frederikshavn Kommunes seriehold, inkluderet Læsøs Serie 3-mandskab. Initiativet omfatter kun førsteholdene i rækken, hvorfor F.f.I.´s andethold – oprykker til Serie 3 - ikke omfattes at dette fremragende initiativ. Som hidtil kendt vil Kanal Frederikshavn før, under og efter kampene være til stede med optakter, interviews, referater og kåring af Kampens Spiller.

Danske Bank er ny sponsor ved roret, og i lighed med forårssæsonen er der en fin pengepræmie til det bedste hold, der ifølge Kanal Frederikshavn findes ved det højeste pointgennemsnit. Det vindende hold præmieres i øvrigt med 5000 kroner. Følgende rækker og mandskaber er en del af efterårets Danske Bank Braget. 

  • Jyllandsserien: IF Skjold Sæby
  • Serie 1: F.f.I.
  • Serie 2: Skagen IK og Østervraa IF
  • Serie 3: Bangsbo Freja, Læsø Fodbold, SEIF og Voersaa IF


F.f.I.´s første turneringskamp mod Dronninglund – oprindeligt programsat til den 12. august - er blevet flyttet, og dermed spiller F.f.I. sæsonpremiere på Schlie Arena i Hirtshals den 16. august. Netop opgøret mod Dronninglund skulle være åbningen af Danske Bank Braget, men som kampprogrammet tager sig ud, må frederikshavnernes første kamp i denne liga alt andet lige udsættes.

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk