My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Ny mand på F.f.I.-midtbanen

Mathias Vejnø (med ryggen til og nummer 5 på trøjen) i en kamp for Hjørring AIK Frem mod netop F.f.I. // Arkivfoto: Anette Gasberg

11. august 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Mathias Vejnø skifter Hjørring AIK Frems sort/hvide trøje ud med F.f.I.´s rød/sorte ditto. F.f.I.-truppens nyeste skud på stammen beskrives af cheftræneren som en fysisk og teknisk stærk midtbanespiller med forcer i det defensive.

Det lokale nyhedsmedie Kanal Frederikshavn kunne for to uger siden berette at angriber Kasper Sørensen fra Skagen IK er ny mand i truppen. Sørensen har erfaring fra 2. divisionsklubben Jammerbugt FC, og nu gør en tidligere spiller i lyseblåt ham selskab, idet truppens nyeste islæt Mathias Vejnø (25), ligeledes har tørnet ud for Pandrup-klubben, der dengang gik under navnet Blokhus FC.


Vejnø har tidligere spillet ungdomsfodbold i AaB, ligesom han også har været hos puljekollegerne fra Hirtshals Boldklub. Senest har den defensive midtbanespiller med det gode overblik tørnet ud for Hjørring AIK Frem, der ligesom F.f.I. var en del af Serie 2 i de sidste par halvsæsoner. Cheftræner Christian ”Kesse” Kærsgaard glæder sig over truppens seneste tilføjelse og beskriver Vejnø således:

- Vi får i Mathias er en teknisk dygtig midtbanespiller med et solidt overblik. Derudover er det en type der arbejder stenhårdt til både træning og i kamp, og som udviser en god indstilling, og så viser han et stort engagement, udtaler ”Kesse” om sin nye tilgang.

Mathias, der er bosat i Hjørring, har tidligere kæmpet med en korsbåndsskade, og ifølge cheftræneren handler det om at han via træningen i F.f.I. kommer i en kampform, der kan være med til gøre den solide midtbanespiller til en værdifuld del af truppen. Hovedpersonen selv sætter ord på netop dette.

- Med den rette træningsindsats opnår man som spiller et større overskud i kampene, og det er medvirkende til at jeg er skiftet til klubben. I F.f.I. er der flere spillere til træning end hvad jeg har været vant til i de sidste par sæsoner, og det er med at skærpe en som spiller, siger Mathias Vejnø.

Den tidligere Hjørring AIK Frem-spiller har bevist i både træning og opstartskampe at han besidder et godt overblik rent teknisk, og netop det spiller også ind omkring sit valg af ny klub, som han glæder sig til at være en del af.

- Jeg ser mig selv om en ´boldspillende´ midtbanespiller, så den attraktive spillestil som F.f.I. praktiserer tiltaler mig i den grad. Rent intensitetsmæssigt vil jeg beskrive den første tid i klubben som et skridt op, og der er virkelig kamp om pladserne i truppen. Der bliver stillet krav til hinanden, hvilket også er med at give intensiteten et nøk opad, slutter midtbanekrigeren.

F.f.I. Fodbold byder velkommen til Kasper Sørensen og Mathias Vejnø, og vi ser nu frem til en spændende sæson i Serie 1. Kærsgaards tropper indleder sæsonen på udebane mod Hirtshals den kommende onsdag - den 16. august. Opgøret fløjtes i gang klokken 19:00, og her er der mulighed for at se både Kasper og Mathias få debut i rødt og sort. Sidstnævnte som bekendt på sin gamle hjemmebane.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk