My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Sæsonen starter onsdag aften

F.f.I.´s 14 udvalgte draget til Hirtshals onsdag aften // Foto: Anette Gasberg

14. august 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Det bliver noget af en test for F.f.I.´s oprykkere til Serie 1, når efterårssæsonen indledes på udebane mod Hirtshals. Alt andet lige må man forvente at frederikshavnerne går ind til den svære kamp efter en fremragende sæson i Serie 2.

To måneder er det siden at Christian Kærsgaards tropper sagde farvel og tak til Serie 2 med manér, idet SEIF blev sendt den korte tur hjem med en 0-5-snitter. Foråret kastede som bekendt 12 sejre af i ligeså mange kampe, og selvom F.f.I. som oprykker har ambitioner om at gøre en fin figur i comebacket til Serie 1, går det nok ikke ligeså let i dette efterår.

Opstarten har budt på stor tilgang fra egne rækker, idet lige under tyve U19-spillere nu er seniorberettiget, og læg dertil at Kasper Sørensen og Mathias Vejnø (nytilkomne fra henholdsvis Skagen og Hjørring AIK Frem) er nye i truppen. Vejnø er ikke med i Hirtshals grundet ferie, men midtbanespilleren fik sin debut på Serie 3-mandskabet mod nedrykkerne fra SEIF. Her blev det i øvrigt til et flot mål af Mathias i en kamp der i sidste ende endte med en 3-2-gevinst i rød/sort favør.

Kasper Sørensen er efter alt at dømme med i truppen, der onsdag aften indleder efteråret på én af de vel nok sværeste udebaner i Vendsyssel. På Schlie Arena er Frode Langagergaards Hirtshals-mandskab notorisk stærke. Det blev senest understreget i sidste uge, da Hirtshals tvang det stærke 2. divisionshold Kjellerup ud i forlænget spilletid. De hvidklædte måtte dog strække våben i det 120. minut, også kunne midtjyderne rejse hjem med en 3-2-sejr og dermed videre avancement i DBU Pokalen. F.f.I. har det yderst svært når det gælder kampe på Hirtshals´ hjemmebane, og trods nogle fornemme træningskampe gennem diverse vinteropstarter, så har frederikshavnerne ikke smagt sejrens sødme mod mandskabet fra vestkysten i umindelige tider.

Langagergaards tropper var også i aktion i Serie 1-premieren fredag aften på udebane mod Aabybro. Hirtshals sejrede 1-0 i en tæt kamp, der blev afgjort på straffespark af profilen Martin Eriksen med et kvarter tilbage. Forinden var det som bekendt ganske tæt, og begge mandskaber havde bestemt sine chancer i en egentlig ganske underholdende kamp.

Hvorvidt det bliver en fordel for værterne allerede at have spillet to betydende kampe, må tiden vise. Dommer Alen Fific fløjter op klokken 19:00 til et brag af en kamp mellem de to fiskerbyer. Truppen håber på stor støtte fra de rød/sorte tilhængere. Vi ses forhåbentligt på Schlie Arena.

Serie 1, 1. spillerunde
Hirtshals B - F.f.I.
Onsdag den 16. august kl. 19:00
Schlie Arena

Dommertrio: Alen Fific - Leif Pedersen og Allan Slot

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk