My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. hentede overtidspoint i Serie 1-comeback

Daniel Overlade (nr. 14 på shortsene) udlignede dybt inde i tillægstiden // Foto: Anette Gasberg

17. august 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

I en helt igennem underholdende affære på Schlie Arena i Hirtshals, hentede F.f.I. det ene point i comebacket til Serie 1. Daniel Overlade udlignede i tillægstiden i en kamp hvor de rød/sorte ellers var bagud to gange i kampen.

Der var underholdning for alle pengene, da F.f.I. gjorde comeback i Serie 1 efter et års fravær. F.f.I. lagde optimistisk fra land, og efter godt ti minutters spil var gæsterne tæt på. Frederik Guldager fandt Jeppe Birklykke, der forsøgte at dreje bolden i kassen fra en spids vinkel. Tobias Wiis lurede på bagerste stolpe, men kunne i sidste ende ikke nå tværbolden med sin støvlestørrelse 41.


Midtvejs i halvlegen måtte Cato Kristensen desværre lade sig udskifte med Mikkel Tolstrup grundet store smerter i knæet efter en duel med en Hirtshals-spiller. Vi håber det bedste for Cato, men desværre lød det, efter reaktionen i situationen, ikke godt. I den situation må vi samtidigt rose Hirtshals-holdet for deres support i forbindelse med Catos skade - herligt ´sportsmanship´.

Hjemmeholdet bragte sig i den efterfølgende periode sig foran 1-0. Et indlæg ved forreste stolpe havnede ved Ronni Gravesen, der headede de hvidklædte værter foran. Trods flere lige ved og næsten-muligheder til F.f.I.´erne, kunne Hirtshals gå til pause foran med et enkelt mål.

Hurtige mål efter pausen
F.f.I. kom forrygende ud til anden halvleg. Knapt var de sidste 45 minutter blevet sat i gang før udligningen var en realitet. Frederik Guldager fandt med en perfekt bold i dybden Jeppe Birklykke, og så kunne frederikshavnernes nummer 11 sikkert udplacere Hirtshals-keeper Kristoffer Sejrskild.

Glæden varede dog kort, for i den efterfølgende sekvens udnyttede Hirtshals en defensiv brøler i forbindelse med et hjørnespark, og så var Tobias Overlade uheldig at skubbe læderet i eget net. Christian Kærsgaards tropper skal dog have stor ros for at kæmpe ufortrødent videre. De rød/sorte lagde et stort pres på Hirtshals, og kom også til flere gode muligheder.

 Debutanten - og kampens spiller - Kasper Sørensen viste sine store kvaliteter i front. Han var ganske enkelt formidabel til at holde på bolden og hans fysiske styrke var en stor mundfuld for Hirtshals-forsvaret. Super debut af Kasper, der i daglig tale går under navnet ”Kalle”.

F.f.I. havde bestemt sine muligheder i løbet af de sidste 45 minutter, og man fornemmede at før eller siden måtte komme. Således var glæden også stor dybt inde i overtiden, da udligningen faldt. Et hjørnespark endte hos Daniel Overlade, der kraftfuldt headede 2-2-målet i kassen, og hans jubelscene efterfølgende havde velsagtens ligeså meget ´swung´ som selve målet. Hvis der ellers findes noget der hedder fortjent i fodbold, så man sige at det var ganske retfærdigt efter et solidt pres i store dele af halvlegen. Det skal dog med, at Hirtshals også havde et par gode omstillingsmuligheder i slutfasen, som konsekvens af at F.f.I. satsede med tre mand i bagkæden.

Det endte med en pointdeling denne onsdag, og man sad med fornemmelsen af at F.f.I. sagtens kan være med i en række højere. Der var mange gode momenter, der lover godt for sæsonen. Disse skal følges op allerede denne lørdag - den 19. august klokken 14:00 - når Vejgaards andethold - oprykkere fra Aalborg-puljens Serie 2 - gæster Empire Stadium. Der vil komme optakt til kampen senere torsdag.

Kampinfo: 
Hirtshals B - F.f.I. 2-2 (1-0)


Mål:
 1-0 Ronni Gravesen (31.), 1-1 Jeppe Birklykke (46.), 2-1 Tobias Overlade (selvmål, 49.), 2-2 Daniel Overlade (90.+4)


10 minutters udvisninger: Ingen

Udvisninger: 
Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): 
Lasse Fjordbak - Sumaidi Uria (83: Daniel Overlade genindskiftet), Nikolaj Stisen, Tobias Overlade, Cato Kristensen (26: Mikkel Tolstrup) - Tobias Wiis, Frederik Guldager (75: Nicolas Strauss genindskiftet), Nicolas Strauss (55: Frederik Klarskov), Jeppe Birklykke - Daniel Overlade (c) (66: Mads Møller), Kasper Sørensen

Tilskuere:
 200


Dommertrio:  Alen Fific - Leif Pedersen og Allan Slot

Kampens spiller: 
Kasper Sørensen med 9 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk