My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. hentede et point på sløj dag

Lasse Fjordbak havde flere gode redninger i F.f.I.-buret, og blev fortjent kåret til Kampens Spiller // Foto: Anette Gasberg

27. august 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Kønt var det ikke da Jetsmark og F.f.I. lørdag delte i porten. Opgøret sluttede 1-1 takket være et debutantmål af Mathias Vejnø i en kamp hvor de rød/sorte manglende generelt den sidste skarphed på den banens sidste tredjedel.

Lad det være sagt med det samme: Christian Kærsgaards tropper nåede aldrig noget spillemæssigt højdepunkt denne eftermiddag på banerne bag Jetsmark Stadion. F.f.I.´erne havde overordentligt svært ved at nedbryde det stærke Jetsmark-forsvar, og det var opgøret igennem så som så med de helt åbne muligheder.

Jetsmark havde på dagen en håndfuld gode muligheder, og de grønblusede bragte sig da også foran midtvejs i første halvleg. Anton Langagergaard fandt med en bold i dybden Oliver Helledie Isaksen, der sikkert udplacerede Lasse ”Manni” Fjordbak i frederikshavner-målet. Trods store protester for offside fik målet lov at stå.

Som nævnt allerede indledningsvis havde F.f.I. svært ved at skabe det offensive gennembrud. Den sidste skarphed manglende, hvorfor det blev lige ved og næsten. Ej heller hjemmeholdet kom frem til alverden i den resterende del af første halvleg, og dermed kunne Jetsmark gå til pause med en føring på 1-0.

Debutantmål på indirekte frispark
Uden at det må nogen måde blev fremragende, fik F.f.I.-mandskabet en anelse mere styr på det efter sidebyttet. Christian Kærsgaard introducerede straks fra anden halvlegs start debutant Mathias Vejnø, der kom ind på den centrale midtbane og fik bragt ro på spillet. Hvad angår chancerne var det Jetsmark der fortsat havde overhånden. Blandt andet måtte F.f.I.´s stærke keeper Lasse Fjordbak diske op med en god redning på Anton Langagergaards gode mulighed.

Når man har svært ved at skabe muligheder i åbent spil, så er der ingen anden udvej end at tænke i alternativer, og det var lige nøjagtigt hvad der skete med godt et kvarter tilbage. Jetsmarks målmand samlede efter sigende en tilbagelægning op, og dermed blev F.f.I. tildelt et indirekte frispark. Den tidligere Jetsmark-spiller Mathias Vejnø blev sat til at udføre forsøget, og det gjorde han på bedste vis og med et følt spark dirigerede han læderet op i det lange hjørne via overlæggeren. Denne gang var det Jetsmark-spillerne der protesterede over målet, da de følte at bolden ikke var blevet trillet, som det hør sig og bør i sådanne situationer.

Med 1-1 lignede det en åben slagudveksling, men de rød/sorte havde fortsat svært at komme til chancer. Derimod havde hjemmeholdet i overtiden en kæmpe mulighed for at afgøre sagerne, men ”Manni” leverede en forrygende redning på Oliver Helledie Isaksens forsøg. Dermed endte opgøret 1-1, og taget i betragtning at man var oppe mod et af de bedste Serie 1-hold i puljen, og taget i betragtning at spillet i perioder ikke var noget at skrive hjem om, så var et point måske slet ikke så skidt endda.

Allerede tirsdag den 29. august spiller F.f.I.´s førstehold atter. Det sker når Dronninglund gæster Empire Stadium med kampstart klokken 19:00. Lørdag den 2. september er der igen fodbold på byens gamle stadion, når frederikshavnerne tager imod Jyllandsserie-nedrykkerne fra Birkelse med kick-off klokken 14:00. Begge kampe er udvalgt til Kanal Frederikshavns nye tiltag Danske Bank Ligaen. Klik på linket og læs mere om tiltaget.

Kampinfo: 
Jetsmark IF - F.f.I. 1-1 (1-0)


Mål:
 1-0 Oliver Helledie Isaksen (20.), 1-1 Mathias Vejnø (73.)


10 minutters udvisninger: Jetsmark IF: Kristian Bøknæs (89.) // F.f.I: Tobias Overlade (39.) 

Udvisninger: 
Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): 
Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Tobias Overlade, Mikkel Tolstrup (75: Sumaidi Uria) - Tobias Wiis, Frederik Guldager, Frederik Klarskov (c), Nicolas Strauss (48: Mathias Vejnø) - Mads Møller (40: Jonas Markfoged // 48: Jonas Markfoged udskiftet - Mads Møller genindskiftet), Kasper Sørensen


Tilskuere:
 100


Dommertrio:  Alen Fific - Bo Mortensen og Frede Toft Nielsen

Kampens spiller: 
Lasse Fjordbak med 9 stemmer 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk