My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Fortjent sejr efter nok en middelmådig indsats

Tobias Overlade var solid i midterforsvaret hos værterne og scorede sejrsmålet med et kvarter igen // Foto: Anette Gasberg

3. september 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Igen leverede frederikshavnerne på ingen måde et sprudlende niveau, men alligevel blev det til en i sidste ende fortjent 2-1-sejr over Jyllandsserie-nedrykkerne fra Birkelse. 2x gange Tobias - Wiis og Overlade - afgjorde affæren.


Der kunne drages visse paralleller til tirsdagskampen mod Dronninglund, og som i seneste kamp bragte F.f.I. sig tidligt foran. Der var blot spillet fire minutter, da Frederik Guldagers præcise bold fandt vej til Tobias Wiis, der først tog bolden ned og med højreskøjten kunne han elegant placere læderet i det korte hjørne.


Hvad der lignede en drømmestart, endte med at blive noget der mindede om en sovepude for hjemmeholdet. Det førte til at Birkelse fik udlignet efter et kvarter. Ramin Kaboodani udnyttede en blunder i F.f.I.-defensiven og oplægget udnyttede Mikkel Nielsen til perfektion og udplacerede en chanceløs Lasse Fjordbak.

F.f.I.´erne spillede på ingen måde nogen god kamp, men ikke desto mindre blev der skabt mange gode muligheder. Tilbagevendte Jeppe Birklykke havde midtvejs i halvlegen et godt skud, som Birkelse-målmand Jens Erik Juul Larsen flot viftede op på overlæggeren. Et par minutter senere var Mathias Vejnø tæt på med en lumsk skud der havde retning mod det lange hjørne, men her tog stolpen fra.

Det var generelt en spillemæssig indsats under niveau, men det var dog trods alt et opgør med en fornuftig spillemæssig underholdning. De to mandskaber kunne gå til pause med 1-1.

Det holdt hårdt efter pausen
Tobias Overlade blev fortjent kåret til Kampens Spiller, som følge af en heroisk indsats, og selvfølgelig også det senere sejrsmål. Der var dog én enkelt ridse i lakken: Straks fra anden halvlegs start var Overlades for korte tilbageaflevering tæt på at blive kostbar, men ret skal også være ret: Krigeren i midterforsvaret kom fint tilbage og fik i sidste ende forpurret friløberen.


Birkelse stod igennem anden halvleg ganske kompakt, og det havde F.f.I.´erne generelt svært ved at kapere, i al fald hvad angår at skabe de helt åbne muligheder. Til gengæld fik ”Kesses Kanoner” lidt mere styr på defensiven og holdt dermed Birkelse fra de helt åbne muligheder.

Frustrationen var så småt ved at indfinde sig på Empire Stadium, navnlig over det manglende gennembrud. Det skulle dog imidlertid indfinde sig med et kvarter igen. Mikkel Tolstrup fandt med et fint indlæg Kasper Sørensen, som spillede bolden videre til Tobias Overlade. Sidstnævnte kunne med en resolut afslutning bringe de rød/sorte på sejrskurs.

I slutfasen kunne frederikshavner-mandskabet sikkert køre de tre point i land. Det var en fortjent 2-1-sejr, men spillemæssigt skal der så afgjort steppes op efter efterårets dårligste indsats. Man kan - måske med rette - pointere at det ikke har været kønt i de sidste tre kampe, men ikke så meget desto mindre er det vel meget fornuftigt med syv point undervejs i den proces.

Næste opgave for F.f.I. er på fredag den 8. september, når Aabybro tager imod på træningsbanerne ved Aabybro Idrætscenter. Der er kampstart klokken 19:00.

Kampinfo: F.f.I. - Birkelse IF 2-1 (1-1)

Mål: 1-0 Tobias Wiis (4.), 1-1 Mikkel Nielsen (15.), 2-1 Tobias Overlade (74.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Daniel Overlade (84.) // Birkelse IF: Christian Guldager (76.)

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Tobias Overlade (c), Mikkel Tolstrup - Tobias Wiis, Mathias Vejnø (70: Frederik Guldager genindskiftet), Frederik Guldager (51: Frederik Klarskov), Jeppe Birklykke (58: Mads Møller) – Daniel Overlade, Kasper Sørensen
Jonas Markfoged blev ikke benyttet, og spillede efterfølgende på Serie 3-holdet 

Tilskuere: 200

Dommertrio: Torben Clausen - Tommy Toft Kristensen og Jan Søndergaard Sørensen

Kampens Spiller: Tobias Overlade kåret af Kanal Frederikshavn, samt kåret af holdkammeraterne med 16 stemmer

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk