My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Tid til at sætte 90 gode minutter sammen

Christian Kærsgaard vil utvivlsomt håbe at hans tropper leverer på et højt niveau gennem hele kampen // Foto: Anette Gasberg

6. september 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Der står fredagsbold på menuen, når F.f.I.´erne drager udenbys, hvor ”Kesses Kanoner” skal op imod Aabybro. Det bliver en svær kamp mod et godt kollektiv, men der skal en sejr i land for at følge trop blandt de øverste placeringer.

Man kan måske postulere at indsatsen i lørdagens 2-1-sejr over Birkelse ikke var specielt god. Og nej, F.f.I.´erne har bestemt spillet bedre kampe, men man kan imidlertid ikke komme udenom, at det var den kamp i den fem kampe gamle efterårssæson, hvor frederikshavnerne har skabt flest store chancer, navnlig i første halvleg. Sagt på en anden måde: Det er klasse at vinde og tilmed skabe så mange store chancer på en mindre god dag rent spillemæssigt.


Alligevel appellerer denne optakt dog til at F.f.I. finder en større stabilitet i over hele kampen. Der skal steppes op, og de momentvise gode takter skal sættes sammen til én film af 90 minutters varighed. For det første fordi at det notorisk er sværere at spille på fremmedgræs - det siger sig selv - men derudover handler det også om at fredagens modstander fra Aabybro besidder et solidt kollektiv, der kæmper med alt hvad de har, og så har de gulklædte under ledelse af træner Claus Thomasen solide spillere i hver kæde.

Aabybro-mandskabet har fået en lidt svingende start på sæsonen, men i weekenden blev det til en 3-2-sejr på hjemmebane mod et ellers stærkt RKG-mandskab, der ligesom F.f.I.´s modstander i seneste spillerunde, Birkelse, var nedrykker fra Jyllandsserien.

Der er så afgjort vigtige point på spil fredag aften. En sejr til F.f.I. vil betyde at rækken knækker over og Hirtshals, Jetsmark og altså F.f.I. vil udgøre toppen. Derimod vil en sejr til værterne betyde at døren bliver åbnet på klem og at Aabybro vil være med omkring de øverste placeringer i Serie 1.

Serie 1 - 6. spillerunde
Aabybro IF - F.f.I.
Fredag den 8. september kl. 18:00
Banerne ved Aabybro Idrætscenter

Bemærk at kampen er rykket en time frem, angiveligt grundet lysforholdene i Aabybro.

Dommertrio: Jesper Thomsø - Nicklas Hovgaard Lassen og Adi Hadzikadunic

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk