My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Stisens mål fra 70 meter medvirkende til sikker sejr

Nikolaj Stisen, der her lægger bolden til rette imod Birkelse, scorede et vanvittigt mål fra egen banehalvdel fredag aften // Foto: Anette Gasberg

10. september 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

I en fuldstændig vanvittig anden halvleg sejrede F.f.I. med 4-2 imod Aabybro. F.f.I.´erne førte undervejs med 4-0, men slækkede på koncentrationen i sidste del af anden halvleg, hvor der blev scoret nogle helt igennem vilde mål.

Det var en særdeles jævnbyrdig første halvleg der udspillede sig på Aabybros kunstgræsbane. Der var flere gode muligheder til begge mandskaber, men det var de gul- og sortklædte værter der kom til opgørets første store chance. Heldigvis diskede Lasse Fjordbak i målet op med en flot redning.

F.f.I.-mandskabet havde bestemt også sine muligheder i opgøret. Den første lignede lidt en tilfældighed, da Daniel Overlade kraftfuldt bankede bolden på tværs, men det var givetvis et snedigt træk. I hvert fald skulle der blot en styring på som var det ishockey, men desværre udmøntede Daniels snedige træk sig ikke i en målmæssig åbning.

Det skulle dog lykkedes for de rød/sorte at skabe et gennembrud med lige under ti minutter til pause. Daniel Overlade fandt Frederik Guldager, der gav kuglen et ordentlig los og via en afretning snød forsøget Aabybro-keeper René Bech, og så var F.f.I. oppe med 1-0. Denne føring holdt imidlertid til pause.

Fart på efter pausen - og vanvittige mål
Efter en lidt tam indledning på anden halvleg skulle der godt ti minutter efter sidebyttet komme damp på kedlerne, og det gik stærkt skal skribenten hilse og sige. I det 58. minut var Tobias Wiis på noget der lignede en umulig mission, men han opsnappede en skidt dribling af Aabybro-målmanden, smuttede imellem og kunne i sidste ende trille læderet i det tomme mål. Minuttet senere var Kasper Sørensen på sin enmandsmission og fra en meget spids vinkel satte Målmaskinen fra Skagen i kassen i det lange hjørne.


Undertegnedes kuglepen var på overarbejde i dette festfyrværkeri af en fodboldkamp. Den skarpe pen skulle bare fem minutter efter Kaspers 3-0-mål skrive noget der synes at forekomme fuldstændigt vanvittigt. Nikolaj Stisen ved man har et godt spark, men at han fra eget felt sender en kanonkugle af sted - og tilmed op i nettaget - havde man nok ikke forventet. Ikke desto mindre var det hvad Katten fra Jerslev præsterede, og det er tæt på at være noget af det vildeste klubbens ydmyge skribent har set hvad angår mål scoret af det rød/sorte frederikshavner-mandskab gennem årene.

Nikolaj Stisen skulle nogle minutter senere blive dobbelt målscorer, men desværre for ham var det i eget net. Efter løst forsvarsspil var Stisen uheldig at dirigere bolden ind bag Lasse Fjordbak, og trods det, at Aabybro var nede med 1-4, så lugtede hjemmeholdet ganske enkelt blod. Stisen modtog korrekt en advarsel med knapt et kvarter tilbage, og ude fra bænken kunne han se et lidt sammensat forsvar have problemer mod Aabybro-offensiven, der virkeligt steppede op.

Det blev da også til nok en reducering til 2-4. Igen så den rød/sorte defensiv ikke for overbevisende ud, da Aabybros Alex Hedegaard ved bagerste stang headede bolden i kassen. Kort før slutfløjt havde hjemmeholdet bolden atter bolden i kassen, men til stor frustration for Aabybro-mandskabet, hævede linjevogteren flaget for offside.

Kærsgaards tropper var på hælene i den sidste del af anden halvleg, men kunne i sidste ende sætte yderligere tre point på kontoen, og tilmed notere sig efterårets første udesejr - tilmed på en svær udebane, hvor Aabybro normalt er ganske stærke.

F.f.I.´ernes næste Serie 1-kamp er på hjemmebane den kommende lørdag, den 16. september. Her aflægger Jyllandsserie-nedrykkerne fra RKG visit på Empire Stadium, hvor der er kampstart klokken 14:00.

Kampinfo: Aabybro IF - F.f.I. 2-4 (0-1)

Mål: 0-1 Frederik Guldager (36.), 0-2 Tobias Wiis (58.), 0-3 Kasper Sørensen (59.), 0-4 Nikolaj Stisen (64.), 1-4 Nikolaj Stisen (72./selvmål), 2-4 Alex Hedegaard (81.)

10 minutters udvisninger: Aabybro IF: Ingen // F.f.I.: Nikolaj Stisen (77.)

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-4-2): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Tobias Overlade (64: Mathias Vejnø), Mikkel Tolstrup (72: Ronnie Schou) - Tobias Wiis, Frederik Guldager, Frederik Klarskov, Jeppe Birklykke (78: Tobias Overlade genindskiftet) - Kasper Sørensen, Daniel Overlade
Jonas Markfoged blev ikke benyttet, og spillede efterfølgende på Serie 3-holdet lørdag eftermiddag

Tilskuere: 100

Dommertrio: Jesper Thomsø - Nicklas Hovgaard Lassen og Adi Hadzikadunic

Kampens Spiller: Frederik Klarskov med 9 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk