My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

RKG-kampen spilles på Fodboldvej

Tobias Wiis, der her opfanger bolden og scorer mod Aabybro, har været solidt spillende på F.f.I.-mandskabet // Foto: Anette Gasberg

14. september 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Den seneste periodes massive regn har gjort at lørdagens Serie 1-brag mod RKG afvikles på opvisningsbanen - i daglig tale Bane 10 - på træningsanlægget på Fodboldvej. Der skal gerne tre point på kontoen mod JS-nedrykkerne.

Fredagens kamp på det dyngvåde kunstgræs var, som allerede beskrevet i referatet, en mærkværdig størrelse. F.f.I. var skarpe og udnyttede de store brølere som Aabybro-mandskabet begik i starten af anden halvleg. Vi har nævnt Nikolaj Stisen vanvidsmål op til flere gange, så selvom det var helt uvirkeligt, så må vi hellere bruge spalteplads på noget andet. Om ikke andet skulle man nok have været der, hvis man helt skulle forstå hvad der skete.


Lørdag eftermiddag er der så igen bold i Frederikshavn, men tingene er ikke helt som de plejer. Septemberregnen har været hård ved de danske fodboldbaner, og det er også tilfældet for stadionbanen i Frederikshavn, der simpelthen ikke har kunnet modstå den voldsomme mængde vand. Derfor er opgøret flyttet til opvisningsbanen på Fodboldvej, bedre kendt som Bane 10. Her var truppen således samlet til torsdagstræningen for netop at se banen an.

Dysten mod nedrykkerne fra Jyllandsserien i form af de grønklædte fra Klarup, er yderst vigtig, og det endda for begge mandskaber. F.f.I. skal forsøge at holde trit med Hirtshals i toppen, mens RKG med Palle Bo Nielsen i spidsen, skal holde nedrykningsstregen på afstand. Til trods for placeringen i midten af tabellen, så er der ingen tvivl om at der venter de rød/sorte en svær kamp. Dels kommer RKG fra en række højere, hvorfor de har været vant til et højere tempo, og så er det et mandskab der som oftest kommer med en solid offensiv, hvor de har mange strenge at spille på. Læg så dertil at Klarup-mandskabet, der senest fik 3-3 imod Vejgaard, notorisk er uhyggeligt gode på standardsituationer, så der hersker ingen tvivl om at F.f.I. skal være på vagt lørdag eftermiddag. I forhold til tidligere opgør mod den aalborgensiske forstadsklub, så plejer det i den grad at blive målrigt: I fem indbyrdes møder siden 2014 er det således blevet til 24 mål de to hold imellem.

I det tidligere offentliggjorte interview med Christian Kærsgaard kommer cheftræneren med sin vurdering af RKG-kampen:

- Det handler for os om at fokusere på vores eget spil, og gør det vi er gode til. Det skal krydres med vilje, gejst og godt humør. Vi skal op mod et godt organiseret hold, der som bekendt er nedrykker fra Jyllandsserien, så på alle parametre er det et godt hold vi skal op imod. Ingen tvivl om, at der venter os en svær kamp.

Serie 1 - 7. spillerunde
F.f.I. - RKG

Lørdag den 16. september kl. 14:00
Bane 10 - Park Empire (Fodboldvej)

Dommertrio: Alen Fific - John Jensen og Karsten Mikkelsen 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk