My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Cup No. 1 har vendt skuden

Med Ffi’s medlemmer og hjælpere har Cup No. 1 formået at forbedre resultatet således, at Cuppen 2017 kommer ud med et overskud på 150.000 kr., som er en forbedring på 750.000 kr. i forhold til resultatet året før.

Formand for Ffi-fodbold Anders Brandt Sørensen udtaler:
”Vi er rigtig glade og lettede over, at vi har formået at rejse os fra asken efter katastrofeåret 2016. Vi har taget første skridt og forbedret resultatet betragteligt. Men vi er ikke i mål endnu. Cuppen 2018 bliver året, hvor vi igen skaber et overskud, som kan være til stor gavn for ungdomsspillerne i klubben”

Ffi-fodbold har allerede iværksat arbejdet med at finde en ny koordinator for cuppen, som skal være med til at få deltagerantallet endnu højere op. Desuden er der forbedringer i støbeskeen.

”Vi synes selv, at det er sjovt at være med til cuppen, men der er stadig plads til at skabe endnu mere stemning. Alle os frivillige har sikkert mange gode ideer til, hvordan cuppen kan blive bedre. Derfor skal vi have så mange inddraget i det spændende forberedende arbejde som muligt.”, slutter Anders Brandt Sørensen

Ansøgningsfristen til den nye koordinatorstilling udløb mandag d. 25. september og Anders Brandt Sørensen er fortrøstningsfuld i forhold til, at klubben får ansat den rigtige person til jobbet.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk