My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Skuffende første halvleg årsagen til årets første nederlag

Jesper Gasberg blev kort før kampstart hyldet for sin kamp nummer 100 for F.f.I.´s førstehold // Foto: Anette Gasberg

3. oktober 2017

Af: Martin "Oli?" Pedersen

Et skuffende F.f.I.-mandskab måtte for første gang i 21 kampe lade sig besejre - af et må vi indrømme - stærkt Hirtshals-mandskab. Gæsterne var navnlig i første halvleg det bedste hold og kunne således tage hjem med en 3-2-sejr.

Det var Hirtshals-mandskabet der lagde bedst fra land, og allerede indenfor de første fem minutter lykkedes det gæsterne at komme til et par gode muligheder. Lasse Fjordbak diskede i den hektiske periode op med et par gode redninger. Derfor var det stik mod spil og chancer, da F.f.I. efter 10 minutters spil bragte sig foran 1-0. Jubilar Jesper Gasberg fandt med en god aflevering Kasper Sørensen, der var et par gode træk curlede bolden i det korte hjørne.

På trods af et mål imod var Hirtshals-mandskabet det toneangivende hold, og F.f.I. havde svært ved at dæmme op for de hvidklædtes stærke offensiv. Den slog til bare ti minutter efter frederikshavnernes føringsmål. Claus Christiansen røg igennem og kunne udplacere Lasse Fjordbak. Ondt blev værre to minutter senere, da Jesper Gravesen med et velplaceret frispark sendte læderet oppe i det korte hjørne, og dermed havde Hirtshals vendt opgøret på hovedet.

De rød/sorte leverede - lad os bare være ærlige - en sløj første halvleg, og tilmed sad afleveringerne ikke just i skabet. Det gav det gæstende mandskab flere muligheder, og netop sådan en blev omsat af Nikolaj Andersen, der tog et træk og smed bolden i kassen uden chance for keeper Lasse Fjordbak. Dermed kunne Frode Langagergaards tropper gå til pause foran med 3-1, og der ventede således noget af en opgave i anden halvleg.

Bedre efter pausen

F.f.I. kom noget bedre ud til pausen, og fik da også lagt et vist pres på Hirtshals. Der blev periodevist skabt flere gode muligheder, men den sidste skarphed manglede hvis man virkeligt skulle tro på et comeback.

Topscorer Kasper Sørensen gjorde dog sit for at live opgøret en smule op, da han med tyve minutter tilbage på uret fik skubbet bolden i kassen efter et hjørnespark. Det blev herefter til et par gode muligheder efterfølgende, men det var først i slutfasen at F.f.I. for alvor kom tæt på. Kasper Sørensen smed bolden på tværs, men inde foran mål manglende den sidste koldblodighed, og dermed røg tværbolden lige akkurat forbi stolpen. Dermed led F.f.I. sit første nederlag i 2017.

Det var indsatsen i første halvleg der var ”skurken”, men man må også indrømme, at i mange andre kampe har F.f.I. set over 90 minutter ikke præsteret på et kontinuerligt niveau. Lad dette være en form for et wakeup-call frem mod de resterende kampe.

F.f.I.-mandskabet får mulighed for oprejsning, når turen søndag den 8. oktober går til Soffy Road i Vejgaard. Her tager oprykkerkollegerne fra Vejgaard imod, og der er kick-off klokken 16:00.


Kampinfo: F.f.I. - Hirtshals B 2-3 (1-3)

Mål: 1-0 Kasper Sørensen (10.), 1-1 Claus Christiansen (19.), 1-2 Jesper Gravesen (21.), 1-3 Nikolaj Andersen (39.), 2-3 Kasper Sørensen (71.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Frederik Guldager (33.) // Hirtshals B: Ingen

Udvisninger: 
Ingen  


Holdopstilling - F.f.I. (4-2-3-1):
 Lasse Fjordbak - Mikkel Tolstrup (66: Mathias Vejnø), Nikolaj Stisen, Tobias Overlade, Jesper Gasberg - Frederik Klarskov (c), Frederik Guldager (45: Mads Møller) Tobias Wiis, Daniel Overlade, Jeppe Birklykke (84: Mathias Bowman) - Kasper Sørensen


Dommertrio:
  Kasper Søndergaard Sørensen - Adis Ahmetagic og Allan Slot


Kampens Spiller:
 Kasper Sørensen med 9 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk