My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

F.f.I. sænkede Vejgaard i underholdende søndagsdyst

Tobias Overlade var sikkerheden selv i midterforsvaret. Helt fortjent blev han også kåret til Kampens Spiller // Foto: Anette Gasberg

8. oktober 2017
Af: Martin "Olić" Pedersen

Nok vandt F.f.I. med 3-0, men de sikre sejrscifre fortæller et historien om et hjemmehold der - navnlig i første halvleg - havde et hav af chancer. De rød/sorte fik dog stabiliseret spillet efter pausen og rendte Vejgaard over ende.


Det var sandt for dyden ikke til at se på spillet i første halvleg at F.f.I. i sidste ende skulle trække sig sejrrigt ud af opgøret - og endda med så relativt med så relativt sikre cifre som det trods alt endte med efter 90 minutter på en forrygende bane på Soffy Road.


Det hvidblusede hjemmehold startede som lyn og torden, og havde det ikke været for Lasse Fjordbak i F.f.I.-målet kunne det sagtens være blevet en mareridtsstart for de rød/sorte. Fjordbak diskede op med et par vigtige redninger, og det kostede tilmed F.f.I.´s nummer 1 en blodtud, som følge af en redning hvor altså næsen måtte tage fra.

Lasse kom på højkant igen med en gedigen tot vat i højre næsebor, og det var yderst vigtigt. Vejgaard havde efter knapt en kvarters spil ikke bare en, to men tre kæmpechancer for at bringe sig foran. Først tog stolpen fra, dernæst var F.f.I.-målmanden atter på plads og i sidste moment blev et Vejgaard-skud blokeret. Det tangerer et mirakel at VB-mandskabet ikke fik scoret.

Frederikshavner-mandskabet havde en vanskelig indledning på opgøret, men formåede dog alligevel at true offensivt. Særligt de to backer - Jesper Gasberg og den positionsmæssigt nye mand på venstre back, Jeppe Birklykke, var begge særdeles offensivt indstillede. Det var førstnævntes fremragende indlæg der førte til F.f.I.´s første store chance, men desværre prellede Daniel Overlades hovedstød af på undersiden af overlæggeren.

Daniel Overlade var på spil nogle minutter senere. Jeppe Birklykke var som så mange gange stødt med frem fra sin position på venstre back, og et godt indlæg endte hos Overlade, der meget køligt satte vristen på og dirigere læderet i kassen. Herefter fik F.f.I. nogenlunde styr på spillet, og skabte også et par gode muligheder. Kaptajn Frederik Klarskov måtte blandt andet se sit hovedstød reddet på stregen. Kort efter blev der fløjtet af for en underholdende første halvleg - F.f.I. kunne gå til pause foran med 1-0.

I kontrol efter pausen
Det blev langt bedre efter pausen. Hvor De Røde Bavianer gav mange chancer væk i første halvleg, kom der styr på spillet efter sidebyttet. Bolden blev spillet rundt med en vis kontrol, og Vejgaard blev som udgangspunkt holdt fra fadet.


Den reelle kontrol kom efter 2-0-målet der faldt efter knapt en times spil. Daniel Overlade drev bolden frem, fandt Tobias Wiis der slog en perfekt bold ind til kantkollega Mads Møller, der tog et træk og satte indersiden på. Hvor gæsterne før pausen tog mange chancer, blev bolden i den resterende del af opgøret kørt kontrolleret rundt.

Det endelige dødsstød blev sat ind i det 73. minut. Netop indskiftede Mathias Bowman leverede et køligt oplæg til topscorer Kasper Sørensen, der usvigeligt sikkert sendte sit tiende sæsonmål i kassen.

Dermed sluttede løjerne med en ”sikker” 3-0-sejr, og dermed kunne en flok lettede F.f.I.´ere - kun iført håndklæde om livet - spankulere i bad i kælderen på Soffy Road, idet bruserne i omklædningsrummet var ude af drift. Noget kønt syn var det ikke - nøjagtigt som store dele af kampen - men det lever vi nok med.

F.f.I.´s næste opgave bliver hjemme på Empire Stadium hvor Jetsmark aflægger visit. Opgøret på byens gamle stadion spilles lørdag den 14. oktober med kick-off klokken 14:00.

Kampinfo: Vejgaard B (ll) - F.f.I. 0-3 (0-1)

Mål: 0-1 Daniel Overlade (26.), 0-2 Mads Møller (57.), 0-3 Kasper Sørensen (73.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Vejgaard B (ll): Ingen // Daniel Overlade (29.)

Udvisninger: Ingen  

Holdopstilling - F.f.I. (4-2-3-1): Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Nikolaj Stisen, Tobias Overlade (78: Jonas Markfoged), Jeppe Birklykke - Frederik Klarskov (c), Mathias Vejnø (74: Mikkel Tolstrup) - Tobias Wiis, Daniel Overlade (72: Mads Møller genindskiftet), Mads Møller (63: Mathias Bowman) - Kasper Sørensen

Tilskuere: 100

Dommertrio: Jacob Stausgaard Kobberød - Nikolaj Gajhede og Jakob Meldgaard

Kampens Spiller: Tobias Overlade med 9 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk