My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Pletvask og dramatik for alle pengene

Kaptajn Klarskov leverede en stor indsats på den defensive midtbane, og var med til at krige en vigtig 1-0-sejr hjem // Foto: Anette Gasberg

29. oktober 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Under dramatiske omstændigheder fik F.f.I. leveret en pletvask af de helt store: Nede med en mand i 45 minutter og Tobias Overlade i mål i anden halvleg, så lykkedes det at holde Aabybro stangen, og så blev det til en vigtig 1-0-sejr.

Det var et opgør i jævnbyrdighedens tegn der udspillede sig på Bane 10 på Park Empire. Begge mandskaber kæmpende for tingene, og det polerede fodboldspil var måske ikke det der var mest af i den intense kamp.

F.f.I. havde flere gode muligheder i løbet af første halvleg. Den første tilfaldt Kasper Sørensen, der dog ikke fik ordentligt ram på læderet i det lille felt. De gulblusede fra Aabybro havde også sine gode muligheder. Blandt andet blev et hjørnespark headet lige akkurat over målet fra fri position.

Hjemmeholdet kæmpede godt for det, og kunne bringe sig i front efter tyve minutters spil. Med et forrygende oplæg fandt Kasper Sørensen Mads Møller, der flot hamrede bolden i kassen. Undervejs i halvlegen opstod der noget panik i forbindelse med gæsternes dødbolde, og det skulle mod slutningen vise sig at koste dyrt. Med få sekunder tilbage på uret, måtte keeper Lasse Fjordbak se sig nødsaget til at tage hånden til hjælp uden for feltet, og det blev - noget overraskende for mange - takseret til et rødt kort. Dermed måtte Tobias Overlade i kassen, og det så egentlig ud til at han havde prøvet det ved tidligere lejligheder.

Paradoksal anden halvleg
Det siges at det kan være svært at spille i overtal, og sådan så det unægtelig ud hos Aabybro. Ret beset var de gul/sorte mere farlige elleve mod elleve, end med en mand i overtal. Bortset fra en enkelt gang var det faktisk begrænset hvad Tobias Overlade havde at lave på sin nye position.


Meget naturligt var det begrænset hvad F.f.I. fik skabt, men i perioder var muligheden til stede, da Aabybro fik et par ti minutters udvisninger, men der var fokus på at holde det til det defensive, navnlig også fordi at Frederik Guldager ligeledes fik en ti minutters puster som følge af et gult kort.

Det lykkedes med stor vilje at holde Aabybro stangen, og dermed kunne det forsmædelige nederlag mod Birkelse vaskes væk. Indstillingen fejlede absolut ikke noget denne lørdag – det var en fornøjelse at se den trodsreaktion oven på kollapset i sidste uge.

Dramatikken var det ikke slut med, for dybt inde i overtiden landede Daniel Overlade uheldigt ned og slog nakken. Kortvarigt besvimede Daniel og så måtte han en tur med ambulance. Heldigvis kom Daniel på højkant senere lørdag, og er heldigvis fit for fight igen.

Der er fortsat spænding i toppen - og i bunden af rækken for den sags skyld - inden sidste spillerunde. Den afvikles lørdag den 4. november hvor F.f.I. gæster Klarup og RKG. Der er kampstart klokken 13:00. Vi håber på stor støtte af de mange F.f.I.´ere i hvad der i og for sig bliver en vigtig kamp. Det bliver igen forbudt for børn, også med RKG´s situation i bundregionen in mente.

 
Kampinfo: F.f.I. - Aabybro IF 1-0 (1-0)

Mål: 1-0 Mads Møller (20.)

10 minutters udvisninger: F.f.I.: Frederik Guldager (80.) // Aabybro IF: Jonas Rasmussen (70.), Karsten Kjær (86.)

Udvisninger: 
F.f.I.: Lasse Fjordbak (44.) // Aabybro IF: Ingen  


Holdopstilling - F.f.I. (4-2-3-1):
 Lasse Fjordbak - Jesper Gasberg, Tobias Overlade, Nikolaj Stisen, Ronnie Schou - Frederik Klarskov (c), Frederik Guldager - Tobias Wiis (75: Mikkel Tolstrup), Jeppe Birklykke (82: Mathias Vejnø), Mads Møller (45: Daniel Overlade) - Kasper Sørensen


Dommertrio:
Alen Fific - Karsten Mikkelsen og Allan Slot


Kampens Spiller:
 Frederik Klarskov med 8 stemmer

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk