My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Ffi Fodbold har ansat ny Cup No. 1-koordinator

Efter en ansættelsesproces med mange dygtige ansøgere har Ffi Fodbold ansat Jette Varmløse, som ny Cup. No.1-koordinator.

”Jeg er rigtig glad for, at Jette Varmløse har sagt ja til jobbet som vores nye koordinater for cuppen. Jette kommer fra et job ved Turisthus Nord, hvor hun i mange år har haft fokus på turisme og værtskab. Det er begge vigtige kvaliteter for arbejdet som Cup No.1-koordinator”, udtaler Anders Brandt Sørensen, formand for Ffi Fodbold.

Jette Varmløse glæder sig til det nye job. ”Jeg er frederikshavner og har altid været glad for både foreningslivet og udviklingen af Frederikshavn kommune som turismedestination. Derfor glæder jeg mig til at komme i gang med jobbet, som jeg gerne vil være med til at gøre til en af de største sommerferieevents i vores kommune”

Ffi Fodbold har nu et godt team til cuppens gennemførelse og vil samtidig arbejde med en struktur for den kommende cup 2018, som vil sikre, at Ffi’s medlemmer kan være med til at levere en god cup med spændende nye ideer.

”Udover vores dygtige ansatte har vi rigtig mange i klubben, som har et stort bankende Ffi-hjerte. Den energi skal være med til at styrke cuppen og klubben. Ikke mindst til glæde for vore børn og unge”, slutter Anders Brandt Sørensen.

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk