My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Vigtig kamp rykket frem til klokken 15:00

Der er alt at spille for i sidste spillerunde, og det handler om for F.f.I. at levere en noget bedre indsats end i seneste udekamp mod Birkelse // Foto: Anette Gasberg

2. november 2017
Af: Martin "Oli?" Pedersen

Lørdagens vigtige kamp på udebane mod RKG er blevet flyttet to timer frem, og der er derfor kick-off klokken 15:00. Det skyldes at der er alt at spille for - også i nedrykningsstriden. En spændende dyst venter de rød/sorte.


Lad det være sagt med det samme: Det er kun fair at kampe i sidste spillerunde har samme afviklingstidspunkt, navnlig når der både er spænding til det sidste i top og bund. Det lader i - skrivende stund - også til at være tilfældet denne gang, i hvert fald i kampene RKG - F.f.I. og Birkelse - Hirtshals. Hjemmeholdene kæmper for at undgå nedrykning, mens udeholdene i de to respektive kampe kæmper for den enlige plads til forårets Jyllandsserie 2.

Den primære årsag til kampflytningen skal ses i lyset af den skrivebordssag, der gjorde at Birkelse får tilkendt sejren imod Dronninglund, idet sidstnævnte sandsynligvis har brugt en ulovlig spiller. Det gør at Birkelse rykker op over nedrykningsstregen med samme pointtal (14) som F.f.I.´s modstander RKG, idet Birkelse er bedst indbyrdes mod de grønblusede fra Klarup. Det medfører således også at Vejgaard, hvis resultaterne går dem imod, er viklet ind i nedrykningsdramaet. For at det skal gå så fair til som overhovedet muligt, har RKG anmodet om at spille kampen klokken 15:00 frem for to timer tidligere.

Til selve kampen på Bixen Arena, som de kalder RKG´s opvisningsbane: Med den ovenstående udvikling, så er der en hel masse på spil for - i særdeleshed hjemmeholdet. Der skal point på kontoen, hvis de skal klare frisag, mens F.f.I.´s skal omvendt skal vinde kampen for at forfølge det spinkle håb der er om oprykning. Det kræver at Hirtshals sætter point til i en - for dem lignende affære - på udebane mod Birkelse. Det var på forhånd en interessant affære, men spændingsniveauet er ikke blevet mindre af torsdagens udvikling.

For F.f.I. handler det om at glemme seneste udekamp imod Birkelse, hvor det reelt blev til et kollektivt kollaps. I stedet bør de rød/sorte tage fighterviljen med fra Aabybro-kampen, hvor hjemmeholdet sejrede 1-0 på trods af en udvisning til keeper Lasse Fjordbak. Med Tobias Overlade i kassen leverede værterne en fighterbetonet indsats og sejrede ret beset fortjent, og så må det alt andet lige være op til andre at vurdere kvaliteten af spillet, sådan som det blev fremlagt på LigaBold…

Det grønklædte hjemmehold har F.f.I. altid haft sit hyr med, og opgøret på Park Empire i september var ingen undtagelse. Det blev dog til en 2-0-sejr i en dødssejler af en kamp. Først kort før tid kunne Daniel Overlade sikre forløsningen på straffespark, inden Jeppe Birklykke slog sejren fast i overtiden. RKG, der faktisk spiller sin fjerde hjemmekamp i træk, fik i sidste spillerunde 3-3 imod Vejgaard efter at have ført 2-0 og indtil fem minutter før tid at have været bagud med 2-3. Det er bestemt et stærkt hold F.f.I. skal op imod, og med situationen før sidste spillerunde, så må man alt andet lige forvente at værterne møder op med ild i øjnene for at redde livet i Serie 1.

Serie 1 - 14. spillerunde
RKG - F.f.I.

Lørdag den 4. november kl. 15:00 (bemærk kamptidspunkt)
Bixen Arena (Klarup Stadion)

Dommertrio: Ole Lund - Frede Toft Nielsen og Ib B. Andersen

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk