My Team
Dagens kampe Dagens resultater Get 2 Football

Seniorafdeling

Målsætning

Klubbens førstehold og andethold spiller i foråret 2019 i Jyllandsserien 2 og Serie 3. Derudover har klubben et hold i Serie 4 og et hold i Serie 5 og naturligvis også Oldboys og Grandold boys hold.

Klubbens førstehold i Damer spiller i Serie 2 og har også tilgang af spillere, og har et ungt og spændende materiale.

Har du lyst til at prøve at spille fodbold i FFI Fodbold så kontakt en af vores trænere, som kan informere dig om træningstider og strukturen i afdelingen.

Klubben har iværksat et FFI Elite-/talentudvikling projekt som er en del af vores vision 2020 plan. Den har bl.a. det formål at der sættes fokus på, hvad der er vigtigt, for at FFI-elite fodbold gøres attraktivt for lokalområdets erhvervsliv, uddannelsesinstitutioner og tilskuere.

FFI Talent-/eliteudvikling – Vision 2020

I 2020 er FFI byens fodboldhold, der tegner vores by med et seniorelitehold i den bedste halvdel af 2. division og et 2. hold i serie 1, der spiller med om oprykning. I ungdomsrækkerne er FFI med i de bedste rækker for U19 og U17. Seniorholdene består af rigtig mange spillere fra egen talentudvikling.

Læs mere på hjemmesiden under projekter FFI Elite-/talentudvikling.

Klubbens værdigrundlag består af 5 nedenstående nøglepunkter, som tager udgangspunkt i ”glæden ved fodbold”.

Du kan læse mere om værdigrundlaget under menuen ”klubben”

  • Udvikling for alle
  • Der er plads til alle

  • Forpligtende samarbejde med alle

  • Socialt forpligtende fællesskab for alle

  • ”Der er styr på det”

I seniorafdelingen er der et STU udvalg (Struktureret  Talent Udvikling). Udvalget er bindeleddet mellem spillerne og trænerne i senior og U19. Udvalget varetager styringen af senior og U19 hvad angår vaskeordning, spilleaftale, kørsel, støvleordning, og øvrige praktiske  opgaver der er aftalt mellem spillere og STU udvalget.

I løbet af foråret og efteråret vil der være 2-3 klubaftener for U19 til senior, hvor der er fællespisning og kåring af månedens spiller i hver afdeling i dame og herreafdelingen. Det koster kr. 30 pr. person for deltagelse i arrangementet og med ca. 200 deltagere i gennemsnit til hver klubaften, kan vi roligt nævne det er en stor succes i klubben.

Vi henviser til menupunkterne under senior og til klubben generelt hvor du kan finde mere information om kontingent, indmeldelse, værdigrundlag, træneroversigt m.m..

 

 

FfI Fodbold - Fodboldvej 7 - DK-9900 Frederikshavn - Denmark - Phone: +45 9842 9127 - Mail: ffi@ffifodbold.dk