Laila Pedersen er ansvarlig for vagtplanlægning og koordinering af information til alle afdelinger og Allan Sørensen er ansvarlig for indkøb til cafeteriaet. Begge kan kontaktes på nedenstående numre og mails hvis I har spørgsmål, gode ideer til cafeteriadriften, eller hvis du ønsker at indgå i en cafeteriavagt.

Ansvarlig vagtplanlægning  Ansvarlig indkøb

Laila Pedersen Allan Sørensen
Mobil: 24 67 15 63Mobil: 50 51 32 25
Mail: laila-claus@hotmail.comMail: allan_soransen@hotmail.com

I Cafeteriaet på Fodboldvej  har vi et bredt udvalg af drikkevarer (sodavand, Slush-Ice, saft, øl og kaffe)

Cafeteriaet tilbyder salg af sportsnæb, pølser og brød, Fransk Hotdogs, Moms Pommes frittes samt slik, chips og chokolade.

Vi kan altid bruge flere til vagter i cafeteriaet. Vagterne ligger mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra 17.30 til 21.00 samt lørdage fra 09.00 til 13.00 og 13.00 til 16.00.

Der er altid 2 på vagt ad gangen.

Cafeteriaet er drevet af frivillige i klubben. Alle afdelinger fra U10 og opefter får en ugentlig vagt om foråret og én om efteråret.

Et af værdipunkterne i F.f.I Fodbold er det forpligtende fællesskab, hvor ansatte, trænere, ledere, frivillige og forældre danner grundlaget for en velfungerende klub med et højt aktivitetsniveau for alle. Derfor beder klubben om Jeres hjælp og deltagelse i klubbens arbejdsopgaver med nogle få timer til cafeteriavagt i løbet af foråret og om efteråret.

Cafeteriaet er et vigtigt fokusområde for klubben, og alle vil nyde godt af et åbent cafeteria i løbet af fodboldsæsonen og vi vil gerne sende et signal om et åbent og tilgængeligt klubhus.

Der er mange positive gevinster ved at klubben baserer cafeteriadriften på frivillige:

Forældrene får sociale relationer til andre forældre og til klubbens medlemmer
Klubben får et bedre socialt miljø fordi der er åbent – det er en værdi vi sætter højt
Fortjenesten der optjenes i cafeteriaet anvendes til aktiviteter i klubben for alle
Det er faktisk en sjov oplevelse at betjene et cafeteria for vore medlemmer
Alle får et tilhørsforhold og ansvarlighed for en velfungerende klub

Vi ved der er rigtig mange frivillige der bakker op om vores klub, men vi vil gerne opfordre alle til at give en hjælpende hånd, når klubben beder om tilsagn om hjælp.

Der er gratis kaffe fra automaten til alle trænere, ledere samt forældre og tilskuere i cafeteriaet. Polet udleveres til de trænere og ledere som ønsker cacao, the o. lign. fra automaten.

Det er den lille indsats der gør den store forskel

Herunder kan du se hvad en vagt indebærer:

• Tag pølser op af fryseren (ca. 5-7 stk.) - lægges i vand til optøning
  • Tag fransk hotdogbrød og næb op af fryseren. Ligger der brød i køleskabet tages de først. Tag ikke for mange op, da der er mulighed for at optø i mikrobølgeovnen.
  • Tænd stegepladen til pølserne - start den på 3.Pølserne SKAL have min. En kernetemperatur på 75 grader  (Hvidt termometer på muren) Temperaturen skrives i egenkontrolmappen.
  • Tænd MOMS-MASKINERNE (til pommes frites). De tændes bag på. Følg derefter anvisningerne på displayet.

• Hent pengekassen i pengeskabet i depotrummet. Koden udleveres ved opstart.
    Der ligger manual til dankortautomaten på bordet ved siden af kasseapparatet. MÅ IKKE AFSTEMMES
  • Tjek køleskabet om der er skåret salat, tomater og agurk til sportsboller. Hvis ikke der er, så skær lidt af hvert. I det sidste højskab i baglokalet står der plastikbøtter til opbevaring.

Opgaver der skal laves, når man har vagt:
  • Aftørring af bordene ude I cafeteriet
  • Aftørring af alle overflader inde i cafeteriet (hylder/borde)
  • Aftørring af mikrobølgeovne - indvendig
  • Tømning og af skylning af slush-ice bakker.
  • Opfyldning af sodavand og Øl.
  • Evt. bland små slikposer til  5 og 10 kr.

Ved afslutning af vagt
  • Bakkerne i brødristerne skal tømmes for krummer og tørres af
  • Bakkerne til MOMS maskinerne stilles i opvaskemaskinen
  • Lågene til slikkasserne sættes på.
  • Pølser der ikke er solgt skæres op til Pølse-Mix og lægges i fryseren,
    husk at skrive dato på posen.
  • Ketchup / Remoulade / Sennep mm. tuber stilles i køleskabet
  • I Weekenden laves der Kanelsnegle, som findes i fryseren.
  • De bages ved 200 grader i ca. 10-15 min. (der ligger glasur-poser i kassen i fryseren.)

Forplejning på vagten

• Alle der er på vagt, er velkommen til at tage en sodavand / øl – og en sportsbolle / fransk hotdog ell.

Rabatter

• 1 ks. Øl (30 stk.) 300,- kr. øllene må ikke byttes med Sodavand / specialøl
  • Sodavand (24 stk.) 350,- kr.
  • Special øl (24 stk.) 350,- kr.
  • Fadøl (10 stk.) 150,- kr.