Lokalbrag på DRINX ARENA

F.f.I. skal endnu engang i aktion i midtugen, og i morgen, tirsdag, gælder det lokalopgøret på hjemmebane mod IF Skjold Sæby. Nu skal der ganske enkelt en sejr til, så vi kan holde trit med midterholdene. LÆS MERE

God indstilling, men nederlag i Brønderslev

F.f.I. måtte spille godt en halvleg i undertal i torsdagens udekamp mod Brønderslev IF. Langt hen ad vejen leverede vi en udmærket indsats, men i sidste ende vandt hjemmeholdet 4-1. Noah Andersen udlignede kort inde i 2. halvleg. LÆS MERE

F.f.I. jagter sejren i Brønderslev

Efter to uafgjorte resultater i streg skal der meget gerne en sejr til. Den kan vi passende tage, når vi torsdag aften gæster Arena Kop & Kande i Brønderslev. Begge hold er på samme pointantal, så der er unægtelig vigtige point...LÆS MERE

Vi skal tilbage til takterne fra RKG-kampen

Efter den noget skuffende uafgjort mod Skalborg SK skal F.f.I.-mandskabet i aktion lørdag eftermiddag. Her gælder det en udekamp mod Storvorde Sejlflod B. Værterne har lagt stærkt for land, så vi skal i den grad være på dupperne...LÆS MERE

Remis i uforløst opgør

Sebastian Venø Frandsen udlignede til 1-1 kort efter Skalborg-mandskabets føringstræffer, men F.f.I. måtte nøjes med det ene point i en relativ uskøn affære på DRINX ARENA. Reelt set et ganske fair udfald af opgøret.LÆS MERE

God arbejdsindsats og en tiltrængt sejr

F.f.I. hentede lørdag eftermiddag en vital 1-0-sejr på udebane mod RKG. Sebastian Venø Frandsen blev matchvinder med en flot scoring i 1. halvlegs døende sekunder. Efter pausen formåede de rød/sorte at krige sejren hjem.LÆS MERE

Lad os så komme på tavlen!

Efter sidste weekends skuffende premierenederlag mod Aabybro IF jagter de rød/sorte tre point mod oprykkerne fra RKG. Lørdagens værter fik ligeledes en skidt start med et stort nederlag mod Flauenskjold IF, men det har alle dage...LÆS MERE

Nedrykkerduel på DRINX ARENA

Efter en vanskelig forårssæson er vi atter tilbage i Serie 1. Et stort slag, men heldigvis med en trup, der tæt på at være på samme niveau som før sommerpausen. Søndag eftermiddag er der nedrykkerduel på menuen, når Aabybro IF...LÆS MERE

Eftersøgning pigespillere

FFI Fodbold U15 pigehold, som vandt deres række suverænt i foråret og som tabte semifinalen i straffesparkskonkurrence om at blive Jyske mester, rykkes op i U17+ Piger. Derfor er vi i en situation hvor vi kan bruge ældre årgange...LÆS MERE

Kun en sejr tæller!

Der er kun én ting, der tæller for frederikshavnerne i søndagens opgør mod Farsø/Ullits IK. Her venter et direkte opgør om at undgå playoff, og Farsø-mandskabet kan nøjes med uafgjort, og så tager de ekstrakampen om at undgå...LÆS MERE

FFI U15 Piger vinder deres pulje

I foråret har FFI's U15-piger vundet 9 ud af 10 kampe. Med en målscorer på 31-8 og en pointforskel på 7 point ned til nummer 2, må man sige, at de har været ret suveræne.Pigerne har gennem vinteren både trænet indendørs og...LÆS MERE

Skidt indsats og 0-5 i Vejgaard

F.f.I. leverede på ingen måde en god indsats i fredagens udekamp mod Vejgaard. Hjemmeholdet vandt ganske fortjent med 5-0 i en kamp, hvor værterne ganske enkelt bare bedre. LÆS MERE

F.f.I. ude af pokalturneringen

De Røde Bavianer førte længe med 1-0 mod Gug B fra JS1, men gæsterne slog til i slutfasen med to scoringer. Dermed er vi færdige i dette års pokalturnering. Langt hen ad vejen leverede vi en god indsats, hvor særligt de første 60...LÆS MERE

Pokalkamp mod Gug B på DRINX ARENA

Efter en mere godkendt indsats senest mod Thisted FC´s reserver - til trods for et 2-3-nederlag - kan vi lægge JS2-fodbolden til side for en kort stund. I morgen - tirsdag - indtræder F.f.I. i Pokalen, og her skal vi op mod Gug...LÆS MERE