Rød/sort drømmestart, men Vorup FB tog sejren

Sebastian Venø Frandsen bragte F.f.I. foran allerede efter fire minutters spil, men topholdet fra Vorup FB scorede herefter tre hurtige mål. Efter pausen bragte kaptajn Kasper Sørensen spænding tilbage i opgøret, inden...LÆS MERE

Statistisk fokus: F.f.I. - Vorup FB

Lørdag venter en hjemmekamp mod Vorup FB, og dermed er vi klar med de statistiske vinkler på opgøret mod randrusianerne, som vi statistisk set har et relativt godt tag på. LÆS MERE

Nederlag til Randers Freja

Et ungt F.f.I.-mandskab tabte 0-4 i lørdagens opgør mod et stærkt Randers Freja-mandskab, som scorede to mål på hver sin side af halvlegsmærket. F.f.I. skabte enkelte gode muligheder, men til syvende og sidst var den...LÆS MERE

Svær opgave venter de rød/sorte i Randers

F.f.I. gæster lørdag tidlig eftermiddag Randers Frejas kunstgræsbane, hvor der venter holdet en vanskelig kamp. Randrusianerne godt kørende, og vi har det notorisk vanskeligt, når vi møder Randers Freja på udebane.LÆS MERE

Stort Banko Spil

Ffi´s Støtteklub 90 års JubilæumsspilSvensk Bingo 45: 200 – 400 – 600 kr.Frederikshavneren: 100 – 300 – 500 kr.Rækkegevinster: 150 kr.LÆS MERE

Uafgjort i Vatanspor efter fin fight

På Sødalskolen i det vestlige Århus blev det søndag 1-1 imod Vatanspor. Kasper Sørensen bragte F.f.I. foran efter et kvarter, mens gæsterne udlignede 15 minutter før slutfløjt. I slutfasen havde frederikshavnerne to store...LÆS MERE

Nu skal vi have den sejr!

Det gælder igen kamp i Jyllandsserien 1, hvor vi søndag eftermiddag spiller sæsonens første udekamp mod Vatanspor. Hverken os selv eller århusianerne har haft den ønskede start på sæsonen, og begge hold tørster efter den første...LÆS MERE

0-2-nederlag til skarpe Søften

F.f.I. tabte 0-2 i søndagens hjemmekamp mod Søften GF. Det var generelt en chancefattig affære, hvor gæsterne på dagen var skarpere end hjemmeholdet. LÆS MERE

F.f.I. jagter sejren i vitalt opgør mod Søften

For tredje kamp i streg spiller JS1-herrerne på hjemmebane, når Søften GF aflægger visit søndag eftermiddag. Efter et point i de to første kampe skal der meget gerne tre point på kontoen mod Hinnerup-mandskabet.LÆS MERE

F.f.I. tabte 0-2 til Hobro

De rød/sorte var overmatchet på dagen, da det søndag eftermiddag blev til et 0-2-nederlag mod et stærkt Hobro-mandskab. Gæsterne skabte pænt med muligheder, mens F.f.I.’erne tilsvarende havde svært ved at skabe chancer.LÆS MERE

Søndagsduel mod JS2-oprykkerne fra Hobro IK

Denne weekend går det løs med endnu en hjemmekamp, når JS2-oprykkerne fra Hobro IK gæster Empire Stadium. Der er ingen tvivl om, at vi skal op mod et ungt og teknisk dygtigt mandskab, men med den store vilje, der er blevet vist i...LÆS MERE

Heroisk fight sikrede F.f.I. et point i premieren

Lad os bare være ærlige: Fuglebakken KFUM var det stærkeste hold, og århusianerne skabte da også rigeligt med muligheder for at vinde. F.f.I.’erne leverede dog en stor fighterindsats og fik 1-1. Daniel Overlade scorede det enlige...LÆS MERE