Alt på spil i sidste spillerunde

Kun én ting gælder, når vi søndag tager imod Flauenskjold IF, og det er en sejr! Alt andet end tre point gør, at F.f.I. skal i playoff om at undgå nedrykning. Opgøret spilles i øvrigt på den nye kunstgræsbane på M.A.R.S ARENA...LÆS MERE

Nederlag i Sæby

F.f.I. leverede for så vidt en nogenlunde indsats i lokalbraget mod IF Skjold Sæby, men en udvisning og et par brølere blev dyrt efter pausen. Dermed er sagen klar i 14. spillerunde mod Flauenskjold IF: Kun tre point tæller, hvis...LÆS MERE

Vigtige point på spil i Sæby

Såvel IF Skjold Sæby som F.f.I. har rigeligt at spille for i lørdagens lokalbrag på Sparekassen Danmark Arena i Sæby. Sæbynitterne kan med bare et point rykke op i Jyllandsserien 2, mens F.f.I. kan tage et afgørende skridt væk...LÆS MERE

Offensivt stærke Brønderslev IF gæster DRINX ARENA

Efter det skuffende 0-4-nederlag mod Storvorde/Sejlflod Boldklub i sidste weekend skal vi atter i aktion på hjemmebane. Lørdag kommer vi på en om muligt endnu hårdere opgave, når formstærke Brønderslev IF gæster DRINX ARENA. Vi...LÆS MERE

Vi kan skimte toppen - vigtige point på spil

F.f.I.´erne jagter den tredje sejr i streg, når Storvorde/Sejlflod B lørdag aflægger visit. Det er fortsat en tæt pulje, så tre point vil definere vores mål for de resterende tre kampe. Det har måske ikke altid været lige...LÆS MERE

Hårdt tilkæmpet 2-1-sejr over Skalborg

F.f.I. burde have lukket kampen i 1. halvleg, hvor vi indledningsvis satte hjemmeholdet under pres. Det blev kun til to mål før sidebyttet, og så blev 2. halvleg straks mere vanskelig. Alligevel må sejren siges at være fortjent....LÆS MERE

Vi skal bygge videre på vores momentum

I en tæt Serie 1-pulje jagter F.f.I. den anden sejr i træk, når vi lørdag gæster Skalborg SK. For at understrege puljens jævnbyrdighed kan vi - afhængig af resultatet - både være en del af top- eller bundstriden.LÆS MERE

Udmærket 2. halvleg - Wiis blev dobbelt målscorer

F.f.I. hentede en vital og fortjent 3-1-sejr i lørdagens hjemmekamp mod RKG. Thor Kobberup bragte ganske vist de rød/sorte foran tidligt, men det var først i 2. halvleg, at F.f.I. kom op i gear. Her scorede Tobias Wiis to gange,...LÆS MERE

De uafgjorte skal snart veksles til sejr

Hvis vi skal være positive, har vi sat en fornuftig stime sammen, men nu skal de mange uafgjorte meget gerne vekles til sejre, hvis vi skal rykke afgørende fri af nederste pladser. Lørdag eftermiddag får vi muligheden, når RKG...LÆS MERE

Endnu en uafgjort trods store chancer

F.f.I. fik igen blot det ene point, og det er som om, at pladen er gået i hak: Endnu engang en 2. halvleg med et stort overtag på bolden og en række store chancer, som ikke blev udbyttet.LÆS MERE

Så vender turneringen - udekamp venter i Aabybro

Fredag starter 2. turneringshalvdel, og dermed gælder det en udekamp mod Aabybro IF. Der er revanche til gode for premierenederlaget på hjemmebane. Der er vigtige point på spil. En sejr kan potentielt skabe et hul ned til de...LÆS MERE

Uforløst uafgjort i Flauenskjold

F.f.I. leverede så for vidt en udmærket præstation i lørdagens 1-1´er i Flauenskjold. Vi havde et massivt boldovertag, men formåede ikke at udnytte det til fulde. Joachim Buchholtz nettede for frederikshavnerne, mens Flauenskjold...LÆS MERE

Vigtig udekamp venter i Flauenskjold

Efter den herlige arbejdssejr i lokalopgøret mod IF Skjold Sæby skal F.f.I.-mandskabet meget gerne følge op med en god indsats og dertil tre point i lørdagens udekamp mod Flauenskjold IF.LÆS MERE

Forrygende fight og tiltrængt sejr i lokalbraget

Der blev fightet for hver en bold, da F.f.I. tirsdag aften slog IF Skjold Sæby med 1-0. Tobias Wiis blev matchvinder i starten af første halvleg, mens de sidste 45 minutter blev kriget hjem, idet der blev stanget godt med gule...LÆS MERE

Lokalbrag på DRINX ARENA

F.f.I. skal endnu engang i aktion i midtugen, og i morgen, tirsdag, gælder det lokalopgøret på hjemmebane mod IF Skjold Sæby. Nu skal der ganske enkelt en sejr til, så vi kan holde trit med midterholdene. LÆS MERE