Cup No.1 er en ungdoms fodboldturnering for både piger og drenge. Cuppen er blevet afholdt i Frederikshavn, siden 1984.  De måske mange år under navnet Dana Cup,  i 1989 skiftede man navn til Dana Cup No.1, og i 2012 skiftede man igen navn - nemlig til Cup No.1, som turneringen stadig hedder. 

Bortset fra 2019 og 2020, hvor hele verden blev ramt af Covid-19, og alle arrangementer af sikkerhedsmæssige årsager blev aflyst.  Risikoen for smitte, med så store forsamlinger på tværs af mange nationer,  - gjorde at regeringen lukkede Danmark ned i flere omgange. 

Over 9000 hold fra 100 lande har deltaget i turnering gennem årene. 

Alle kampe spilles på dejlige grønne fodboldbaner af international standard i Frederikshavn, og alle baner findes på samme anlæg, så dit hold behøver ikke at bruge meget tid på transport. Dette giver dig, og holdet  tid til at nyde både turneringen og byen Frederikshavn.

Turneringen afholdes hvert år i uge i 28, og i 2024 fra mandag d. 8 juli - lørdag d. 13. juli. 

I den uge er der liv og glade dage i hele Frederikshavn.  Cuppen er med til at hele overnatningssektoren er mere eller mindre fuldbooket, og ligeledes nyder byens restauranter også godt af de mange deltagere, medrejsende forældre m.v.  Der er normalt deltagere fra omkring 20. nationer.  Hvilket er stort i forhold til antal deltagende hold.  

Besøg Cup No.1 hjemmeside her, eller kontakt Jette på 2683 9955 eller send hende en mail.

I den uge, er der omkring 600 frivililge i gange med mange forskellige arbejdsopgaver.  Kontakt endelig Jette, hvis du har lyst at være frivillig og en del af et større fællesskab.