Forløsende og vital sejr i Aabybro

F.f.I. leverede - navnlig i 2. halvleg - en stærk og viljefast præstation, da Aabybro IF onsdag aften blev besejret 2-1. Jonas Markfoged var tilbage med stor effekt, da han både leverede et oplæg og trak et straffespark. Mikkel...LÆS MERE

Bundbrag af rang venter i Aabybro

Der er vigtige kampe i en sæson, og så er der ekstremt vigtige opgør. En netop så vital kamp venter, når vi onsdag aften drager til Aabybro, som pt. er det eneste hold, der ligger under F.f.I.LÆS MERE

Ffi-målmand udtaget til DBU Future-samling

Emil Klingenberg, der er målmand på vores dygtige U14 hold, har i denne uge modtaget invitation fra DBU til talenttræningssamling fra d. 26/6 - 29/6 i Skærbæk.Samlingen er for 32 spillere (4 målmænd og 28 udespillere) fra...LÆS MERE

Kom så med den sejr, tak!

Vi har efterhånden sagt det en del gange, men nu skal det være. Der skal ganske enkelt tre point på kontoen, når stærke Aalborg Freja gæster DRINX ARENA lørdag eftermiddag. F.f.I.´erne skal nu sætte 90 gode minutter sammen.LÆS MERE

Buchholtz dobbelt målscorer, men F.f.I. tabte 2-3

F.f.I. tabte et afgørende skridt i bundstriden, da det onsdag aften blev til et nederlag på 2-3 i lokalopgøret mod HI. Joachim Buchholtz bragte ellers F.f.I. foran ad to omgange i en godkendt 1. halvleg, men efter pausen var HI...LÆS MERE

En sejr over HI er et must

F.f.I. skal rejse sig, når HI onsdag aften gæster DRINX ARENA. Der skal ganske enkelt tre point på kontoen, hvis vi skal gøre os nogen som helst forhåbninger om at komme væk fra de direkte nedrykningspladser. LÆS MERE

Tenniscifre i Jetsmark…

F.f.I. tabte fredag aften 1-6 til Jetsmark IF i en kamp, hvor der var periodevis fornuftige offensive takter, men hvor der var en række defensive brølere. Ronnie Mørk Schou fik tidligt i 2. halvleg reduceret til 1-2.LÆS MERE

På en vanskelig opgave i Pandrup

Vi må sige det, som det er: F.f.I.-mandmandskabet skal fredag aften forsøge at skabe en overraskelse, når vi tager turen til Jetsmark. Gæsterne tabte ganske vist seneste opgør, men ikke desto mindre venter der os en svær kamp....LÆS MERE

Smalt nederlag i Farsø og en tam fornemmelse

F.f.I. var i massiv boldbesiddelse i 2. halvleg, men endnu en gang var det en kamp, hvor de rød/sorte havde svært ved at skabe alverden offensivt. Værterne fra Farsø/Ullits scorede kampens enlige mål efter en standardsituation...LÆS MERE

F.f.I. på jagt efter første udesejr

Frederikshavner-drengene møder torsdag aften Farsø/Ullits IK i et regulær bundbrag, og dermed synes der at være fornuftige muligheder for at hente forårets første sejr på fremmed græs.LÆS MERE

FFI Serie 2 - jysk mester i fodbold i 1973

Lige præcis i år er det 50 år siden af FFI’s serie blev jyske mester i fodbold.Vi har holdt forbindelsen vedlige og afholdte vores 50 års jubilæum sidste år – men fandt så ud af det først var i år.Så der var ikke andet at...LÆS MERE

Nulløsning i chancefattigt opgør

Det var - med al respekt - ikke det mest velspillende opgør, da F.f.I. og Vejgaards DS-reserver lørdag spillede 0-0 på DRINX ARENA. Begge mandskaber skabte et beskedent antal chancer, og spillet var fra begge mandskaber så som så.LÆS MERE

Vi skal holde trit med midterholdene

Lørdag gæster Vejgaard B´s Danmarksserie-reserver DRINX ARENA, og efter sidste uges fortjente nederlag i Thisted skal vi meget gerne tilbage på sporet. Der venter dog en vanskelig opgave, for Vejgaard-holdet er altid et...LÆS MERE

1-3-nederlag til et velspillende Thisted FC-mandskab

F.f.I. var formentlig oppe mod det stærkeste mandskab, vi kommer til at møde i lang tid, da vi lørdag gæstede Thisted FC. De rød/sorte havde en vanskelig første halvleg, men kom dog nogenlunde tilbage i efter sidebyttet....LÆS MERE

Tidlig kampstart i Thy

Steffen Agerbo Jensens tropper skal forsøge at følge op på de lovende takter, der blev vist i 2-0-sejren over Aabybro IF i seneste spillerunde. Lørdag middag venter Thisted FC´s divisionsreserver på udebane, og det kræver endnu...LÆS MERE

Så kom målene og de tre point!

F.f.I. hentede lørdag en forløsende og fortjent 2-0-sejr over Aabybro IF på mål af vores ´young guns´, Joachim Buchholtz og Sebastian Venø Frandsen. Denne gang var de rød/sortes tur til at være effektive på standardsituationer,...LÆS MERE